Studenter till extrajobb inom support!

Studenter till extrajobb inom support!

Är du student och söker ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Är du serviceinriktad och har du tidigare arbetat med telefon som ditt främsta arbetsverktyg? Har du en flexibel vardag så kan detta vara något för dig! Sök redan idag, då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kund Swarcos räkning en supportmedarbetare till en supporttjänst i Karlstad. Vi har idag en studentpool och behöver förstärka den med fler medarbetare.

Swarco Sverige AB utvecklar, marknadsför och säljer system, produkter och tjänster för väg-, kollektivtrafik och parkering. Våra kunder är främst Trafikverket som ansvarar för riksvägarna, kommunen som ansvarar för trafikplaneringen lokalt i städer och samhällen, de större kollektivtrafikoperatörerna samt ett antal privata parkeringsoperatörer, köpcentrum, sjukhus och Swedavia.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swarco. Uppdraget är långsiktigt kommer att vara på deltid med varierande arbetstider på främst helger men även på veckodagar vid behov hos kund.

Arbetsuppgifter

Detta är sedan september 2014 en ny samnordisk tjänst (Sverige/Norge) på Swarco där du kommer att ingå i ett team som bemannar support till slutkund på helger och röda dagar dygnet runt olika skift. Inledningsvis kommer du att få en introduktion på företaget som kommer att ske omgående efter start.

Tillsammans med projektledare och tekniker kommer ni att gå igenom verksamhetens olika områden ute hos kund och även få lära dig anläggningen som används för supporttjänsten. Det kan även tillkomma arbetsuppgifter så som återkoppling till kunder, planering av teknikertid och dylikt men även detta kommer att gås igenom under introduktionen.

Arbetstiderna är främst förlagda på helgerna och röda helgdagar från 06.00 24.00, men det kan även förekomma att du kommer att täcka upp arbetspass mellan 06.00 24.00 på veckodagarna vid exempelvis sjukdom och ledigheter. Arbetspassen varierar mellan 6 9 timmar och man arbetar cirka 2 3 pass i veckan. Detta innebär mycket ensamarbete, ett stort ansvar och en hög grad av flexibilitet från din sida.

Det finns även en stor chans till sommarjobb på Swarco, då du och dina kollegor tillsammans kommer att täcka upp behovet av personal under sommaren.

För dig som vill utvecklas och arbeta i ett företag som satsar på sina anställda finns goda möjligheter till att få utökade arbetsområden och en framtid inom Swarco.

Vi söker dig som
  • Studerar på högskola- eller universitet och har minst 1,5 år kvar av dina studier.
  • Med fördel har tidigare erfarenhet av service och kundbemötande över telefon.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och som gör dig förstådd på norska och engelska.
  • Du ska vara tillgänglig att arbeta minst 2 pass i veckan och även under jul- och sommarledighet
Det är meriterande om du har ett intresse för teknik.

Som person är du orädd och kommunikativ eftersom du kommer att bemöta kunder i olika situationer. Då du i huvudsak kommer att arbeta ensam på arbetspassen så är det av stor vikt att du är självgående och kan ta egna initiativ, vi ser även att du tar ett stort ansvar för ditt arbete.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, varierande arbetstider
  • Placering: Lamberget, Karlstad
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på kar01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork