Student till sommar- och extrajobb som terminalarbetare

Student till sommar- och extrajobb som terminalarbetare

Nu är det dags att söka sommarjobb och vad passar då bättre än att få möjligheten att jobba extra efter sommaren i kombination med studierna. Just nu söker Academic Work för LBC Frakts räkning en student som har truckkort och vill arbeta på deras terminal under sommaren. Här får du vara en del av en arbetsgrupp med stark teamkänsla samtidigt som du får möjlighet att ta eget ansvar över dina arbetsuppgifter. Vi jobbar med löpande urval så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för LBC Frakt i Värmlands räkning dig som studerar och vill arbeta extra vid behov för att täcka upp vid hög belastning, sjukdom samt heltid under sommaren. Som terminalarbetare hos LBC kommer du att arbeta på företagets terminal och fristående lagerverksamhet. Du kommer till en arbetsgrupp med en riktigt härlig stämning och teamkänsla där du får arbeta fysiskt med kroppen och således får träning på köpet!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos LBC Frakt i Karlstad. Uppdraget kommer att vara heltid under sommaren samt vara på deltid och sträcka sig under tiden du studerar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Deltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/extrajobb).

Arbetsuppgifter

Som terminalarbetare kommer du att hantera inkommande och utgående gods, ta emot inkommande ordrar, arbeta med administration kring fraktsedlar samt registrera information i företagets system. Det är viktigt att du som person trivs med att arbeta strukturerat då det är av allra största vikt att godset på terminalen står rätt sorterat. Du kommer ha kontakt med kunder via telefon och boka tid för utkörning av specialgods så det är viktigt att du har god känsla för service.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Pall- och pakethantering
 • Sortering och lastning
 • Hantering av inkommande gods
 • Registrering fraktsedlar
Vi söker dig som

* Har minst 1,5 år kvar på dina eftergymnasiala studier, du studerar alltså på t.ex.
Högskola, Universitet eller Yrkeshögskola. Detta vill vi ska framgå i din ansökan.
 • Har goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift då detta krävs i de dagliga arbetsuppgifterna.
 • Har truckkort A1-B4.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av terminal eller lagerarbete.

Tjänsten passar dig som är noggrann, flexibel och självgående. Vi tror att du är lättlärd och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Eftersom arbetet kan innefatta en hel del tunga lyft är det fördelaktigt om du är i god fysisk form. Vi ser också att du är öppen, social och inte har några problem med att arbeta i grupp. Arbetstiderna är förlagda dag och kvällstid men även nattjobb förekommer.

Övrig information
 • Start: v.23
 • Omfattning: Heltid under sommaren (v.23-v.34) och deltid till hösten
 • Arbetstider: kl:08-17 , 16.00-00.30 & 23.00-07.00
 • Placering: Karlstad, Örsholmen
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och LBC frakt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LBC Frakts verksamhet består av transport-, maskin- och lagertjänster. Företagets kunder finns i hela landet men ofta med en anknytning till Värmland. Som de flesta lastbilscentraler startades LBC Frakt under andra världskriget på uppdrag av riksdagen. Syftet var att säkerställa landets behov av transporter. 1994 ombildades LBC Frakt Värmland till ett aktiebolag. LBC har 55 åkare anslutna och totalt sysselsätter de mellan 300-350 personer och omsätter ca 450 miljoner kronor per år.