Sommarjobba hos Affärshögskolan

Sommarjobba hos Affärshögskolan

Är du en relationsskapande, nyfiken och professionell person som tycker om att ta kontakt via mail och telefon? Skulle du vilja bidra till att skapa Sveriges vassaste utbildningar inom yrkeshögskolan?

Information om uppdraget

Academic Work söker en Researcher till affärshögskolan i Karlstad.

Affärsutvecklingsgänget på Affärshögskolan håller just nu på att ta fram ett antal utbildningar och söker en person som kan bidra i arbetet genom att göra marknadsundersökningar via mail, telefon och enkäter samt skriftligen analysera resultatet. Som researcher arbetar du självständigt med att ta fram underlag i form av referenser till utbildningsansökningar. I denna tjänst arbetar du utifrån tidigare underlag likaväl som du söker nya kontaktytor. I ditt arbete är du relationsskapande gentemot personerna du kontaktar samtidigt som du skapar förtroende för Affärshögskolans verksamhet.

I början av uppdraget kommer du få introduktion och det finns under hela uppdraget gott om coachning och stöd i samtalsteknik.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Affärshögskolan. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till slutet av Augusti. Under semestertider i Juli månad kommer du vara ledig och det är därför viktigt att du är flexibel i slut- och startdatum under denna period.

Arbetsuppgifter

Som researcher kommer du arbeta med skapa underlag för Affärshögskolans ansökningar till nya utbildningar. Underlaget samlar du in från olika personer inom arbetslivet och du sammanställer det sedan skriftligt.
Du kommer till exempel att:
 • Göra marknadsundersökningar.
 • Skriva texter till underlag.
 • Söka nya referenser.
Tjänsten passar dig som är driven och framåt och har lätt för att skapa kontakt och bygga förtroende. Du är även orädd och tar egna initiativ för att driva ditt eget arbete framåt och motiveras av att uppnå dina mål. Du arbetar bekvämt med telefon och dator som främsta verktyg och engagerar dig i ditt arbete.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med dator.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet från sälj- och eller marknadsföring.
 • Har tidigare erfarenhet från att arbeta med telefon som främsta verktyg.
Som person är förtroendeingivande och kommunikativ, och du är vass på att skriva texter, både vad gäller budskap och noggrannhet. Du är nyfiken och professionell i ditt arbete och det är naturligt för dig att söka kontakt med nya människor.

Övrig information
 • Start: Omågende
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Karlstad
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Affärshögskolans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Kar01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Affärshögskolan finns på 11 orter i landet och där arbetar regionchefer, studerandeansvariga, utbildningsansvariga, utbildare och administratörer. Affärhögskolan ingår i Plushögskolan Ab och tillsammans arbetar här ca 60 personer runtom i Sverige.

Affärshögskolans målsättning är att alltid ge våra studerande och samarbetspartners en positiv upplevelse i mötet med oss. Deras affärsidé är att erbjuda rätt kompetens till studerande, företag och organisationer genom kvalitetssäkrade yrkeshögskoleutbildningar samt diplom- och företagsutbildningar. Utbuldningarna erbjuds inom områdena ekonomi, försäljning, marknadsföring och projektledning och utbildarna har spetskompetens inom sitt område och hyrs in under specifikt för varje utbildning.

Det finns varierande utbud av utbildningar vilket beror till stor del på vilken kompetens som efterfrågas av näringslivet och arbetsmarknaden. Samtliga av våra utbildningar är framtagna tillsammans med arbetslivet på orten, vilket innebär att innehållet är kopplat till de behov och krav som arbetsmarknaden ställer.