Sommarjobb som administratör hos Kammarkollegiet!

Sommarjobb som administratör hos Kammarkollegiet!

Nu har vi det perfekta sommarjobbet för dig som är student på eftergymnasial nivå och vill arbeta heltid under sommarperioden på den administrativa enheten hos Kammarkollegiet. Vi söker efter dig som är drivande och lösningsorienterad i ditt arbetssätt! Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Har du ännu inte hittat rätt vad gäller sommarjobb? Här har vi lösningen!

Vi söker nu efter två personer som tillsammans ska axla rollen som administratörer hos vår kund Kammarkollegiet från mitten av juni till mitten på augusti. Tanken är att du som söker kommer arbeta heltid under sommarperioden, men eventuellt också ha möjlighet att kunna hoppa in på deltid fram till årsskiftet. Här får du en unik möjlighet att få en inblick i myndighetsvärlden!

Arbetet kommer främst bestå av hantering och flytt av akter som ska slutförvaras i arkiv i kontorets källare. Det är många akter som ska arkiveras dagligen och det är således av yttersta vikt att du som söker känner dig bekväm med stundtals upprepande och monotona arbetsuppgifter. Det kommer även finnas en förväntan på dig att våga ta egna initiativ för att driva arbetet framåt och få saker gjort.

Du erbjuds
 • Ett meriterande sommarjobb där du får möjlighet att arbeta inom statlig myndighet
 • En arbetsplats lokaliserad i centrala Karlstad
 • En möjlighet att arbeta nära en liksinnad kollega där ni tillsammans utför en viktig insats hos Kammarkollegiet
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Ditt främsta fokus kommer vara att hjälpa till med arkivering av pappersakter inför en kommande flytt. Där kommer du rensa akter från gem och häftningar, göra i ordning och ställa det i källaren. Vid behov kan det även förekomma arbetsuppgifter såsom exempelvis stöd i registrering av ärenden, stöd av inkomna handlingar och befintliga pappersakter samt övrigt adminstrativt arbete.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad eller pågående eftergymnasial utbildning
 • Har goda kunskaper i MS Office
 • Behärskar svenska språket, såväl i tal som skrift
 • Kan hantera visst fysiskt arbete
Som person är du:
 • Noggrann
 • Strukturerad
 • Initiativtagande
Övrig information
 • Start: 13 juni
 • Omfattning: Heltid under sommaren, med eventuell möjlighet till deltidsarbete i höst/vinter
 • Placering: Karlstad
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kammarkollegiet - en myndighet utöver det vanliga. De fungerar som kapitalförvaltare, försäkringsbolag, upphandlare och juridisk byrå för statsförvaltningen med över 35 olika uppgifter från riksdag och regering. Även allmänna arvsfonden finns hos oss. Trots uppgifternas variation har de gemensamt att det krävs både bredd och spetskompetens för att utföra dem.

På Kammarkollegiet arbetar cirka 300 personer - framförallt jurister, ekonomer och kvalificerade handläggare. Myndigheten finns i Stockholm och Karlstad. Kammarkollegiet inrättades redan 1539 och är därmed Sveriges första myndighet. I dag lyder myndigheten under Finansdepartementet.