Servicetekniker till Assemblin i Karlstad!

Servicetekniker till Assemblin i Karlstad!

Är du redo för nya utmaningar och vill utvecklas inom ventilation i ett av Sveriges största installationsföretag? Är du en driven person som vill arbeta inom ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar? Då är det dig vi söker till rollen som servicetekniker inom ventilation till Assemblin i Karlstad! Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en servicetekniker med inriktning på ventilation till Asssemblin i Karlstad. Assemblin utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation. Som servicetekniker så kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att arbeta med felsökningar, reparationer och justeringar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Assemblin. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter och du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina arbetskollegor. Du kommer själv ansvara för att planera dina uppdrag men även ha en nära dialog med din serviceledare.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Service av ventilationssystem för avtalskunder.
 • Felsökning och reparationer av ventilationssystem.
 • Justering av ventilationssystem.
Vi söker dig som

För att passa in i rollen som Servicetekniker på Assemblin ser vi att du som person har ett starkt engagemang för att driva dina egna projekt framåt. Du är inte den som ger upp i första taget! Vidare är din samarbetsförmåga av stor vikt. I denna roll arbetar du nära båda kollegor och kunder. Vi ser även att du är flexibel i dina arbetsuppgifter och geografiskt läge då det kan förekomma resande i tjänst och varierande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som:
 • Har en universitetsexamen eller YH-utbildning inom energi/teknik, alternativt en längre erfarenhet inom arbetsområdet.
 • Har minst ett års erfarenhet som servicetekniker inom ventilation.
 • Goda kunskaper i svenska då det förekommer regelbunden kontakt och dokumentation på svenska.
 • Skicklig i Officepaketet.
 • Har B-körkort och tillgång till bil.
Det är meriterande om du:

* Har kunskap inom styr & regler och kyla.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid, dagtid.
 • Placering: Karlstad
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Assemblins önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Deras omsättning är ca 7 miljarder SEK och med mer än 5000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns de där du är.