Serveringspersonal till event på Karlstad CCC

Serveringspersonal till event på Karlstad CCC

Karlstad CCC är en av nordens största och mest moderna mötesanläggningar som den 5:e april anordnar ett stort event och just nu söker Academic Work serveringspersonal till eventet. Gillar du högt tempo, sprider mycket energi och har en känsla för service? Då är detta rätt jobb för dig! Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker studenter som kan servera till ett stort event på Karlstad CCC. Karlstad CCC är en av nordens största och mest moderna mötesanläggningar som anordnar event, kongresser, fester, konferenser m.m. Den 5:e April kommer de att anordna ett stort event och kommer därför behöva serveringspersonal till sin restaurang.

Du kommer i rollen att förbereda och servera gästerna lunch, fika och middag under dagen. Du kommer arbeta nära gästerna samtidigt som du ska samarbeta med hovmästare och kök. Dagen kommer vara uppdela i två olika pass och det är viktigt att du är tillgänglig hela dagen för arbete. De två olika passen kommer vara 08-17 eller 16-02. Det kommer vara en introduktionsträff några dagar innan eventet där alla som ska arbeta tillsammans kommer gå igenom vad som gäller för dagen/kvällen samt förväntningarna från Karlstad CCC.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Karlstad CCC. Uppdraget kommer att vara under dagen/kvällen den 5:e April.

Arbetsuppgifter

Som servitör/servitris kommer du arbeta med att förbereda, servera och plocka undan lunch, fika och middag.

Du kommer till exempel att:
 • Förbereda och duka fram fika och kaffe till gästerna.
 • Servera mat (tallrikservering).
 • Servera dryck som är förbeställd av gästerna.
 • Duka av efter gästerna ätit.
Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i högt tempo och är van att ta egna initiativ. Du har en förmåga att se gästens behov och ge den bästa servicen samt överträffa gästens förväntningar. Du accepterar snabbt och enkelt nya arbetsuppgifter och kan anpassa dig till nya omständigheter utan att resultatet påverkas negativt. Som person är du noggrann och säkerställer att kvalitén på ditt arbete alltid är god. Vi ser att du som person har mycket energi som du gärna delar med dig av till kollegor och gäster.

Vi söker dig som
 • Studerar mist 50% på högskola eller universitet.
 • Har tidigare erfarenhet av servering inom restaurang eller likvärdiga event.
 • Talar obehindrad svenska eftersom du ska kunna kommunicera med gästerna.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat på liknande event under högt tempo eller arbetat med tallrikservering.

Övrig information
 • Start/Omfattning: 5:e April mellan 08-17 eller 16-02.
 • Arbetskläder: Du får själv stå för svarta byxor, svart skjorta samt svarta skor och förkläde kommer du att få låna på plats.
 • Placering: Karlstad CCC, Centralt i Karlstad
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Karlstad CCC önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Kar01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Marknadsföring, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om företaget här!