Presale coordinator till techstep i karlstad!

Presale coordinator till techstep i karlstad!

Drivs du av att skapa kontakt och relationer med kunder? Motiveras du av att se resultat och är inte rädd för att lyfta luren? Här får du chansen att axla en viktig roll där du skapar förutsättningar och värde för bolaget! Techstep är ledande i Norden på mobilteknologi för arbetsplatsen. Genom hårdvara, mjukvara och paketerade tjänster hjälper Techstep kunder att dra nytta av fördelarna med mobilitet och förbättrar arbetsdagen för anställda och organisationer runt om i Norden. Skicka in din ansökan till tjänsten som Presale Coordinator redan idag - vi arbetar med urval löpande!

Information om uppdraget

Techstep växer och utökar nu sitt säljteam med en Presale Coordinator. Säljteamet består av ett härligt gäng kollegor i olika roller, stationerade på olika orter. Åtta av dessa är Account Managers och Key Account Managers som du i din roll kommer att arbeta nära.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Techstep.

Techstep är ett växande techföretag med specialistkunskaper inom Enterprise Mobility. Techstep har positionerat sig som en ledande leverantör av den digitala arbetsplatsen i Norden genom att kombinera säkra mobilitetslösningar med modern drift och support. Deras vision är "Making Work Mobile" och målet är att vara det självklara valet för organisationer i Norden som strävar efter att skapa den bästa moderna arbetsplatsen. De erbjuder lösningar som ger de anställda digitala verktyg som de trivs med och som gör dem effektiva - oavsett var och när de vill jobba. Techstep drivs av nyfikenhet och strävar efter att vara en oberoende rådgivare - för alla deras kunder.

Du erbjuds
 • En anställning som inleds med en gedigen onboarding och introduktion där du tillsammans med din chef sätter upp rutiner, arbetssätt och mål för tjänsten. Som du förstår, här har du möjligheten att i ett tidigt skede vara med och påverka din framtida roll!
 • Möjligheten att arbeta hos en av de främsta aktörerna inom mobilitet i Sverige och i en bransch som är på väg framåt. Du erbjuds ett dynamiskt arbete i samverkan med säljare och kunder samt en flexibel arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik.
 • För dig med rätt ambition och inställning finns det på sikt mycket goda möjligheter att utvecklas vidare inom försäljning på företaget.
Arbetsuppgifter

Som Presale Coordinator har du en viktig roll och är först ut i ledet och skapar affärer. Du är en första länk i kedjan från ett tomt kundkort till en långvarig kund och du kommer kunna följa kundernas resa i Techstep på nära håll efter att du lämnat över ett lead.

Din huvudsakliga uppgift handlar om att kontakta företag via telefon och LinkedIn Sales Navigator för att boka in möten liksom förmedla leads på affärer. Utöver detta ingår även visst administrativt arbete såsom prospektering, offerter, uppföljningar, registrering mm.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med kartläggning av kunder och företag
 • Kontakta företag för att boka möten och arbeta med säljadministration
 • Vid tillfällen delta i kundmöten
 • Vara med och utveckla rollen som Presale Coordinator
Vi söker dig som
 • Har gymnasial examen.
 • Har ett stort driv och vilja i att göra affärer. Du känner dig trygg i att använda telefon som verktyg och trivs med att bemöta kunder.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, då du dagligen kommer att kommunicera med svensktalande såväl som engelsktalande kunder.
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet av en liknande roll som Presale Coordinator eller motsvarande roll.
 • Erfarenhet av Salesforce eller andra CRM-verktyg.
I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi ber dig därför motivera ditt intresse samt varför du är rätt person för tjänsten.

Som person är du skicklig på att uttrycka dig i tal och kan kommunicera med olika typer av människor i syfte att bygga relationer. För att trivas i rollen tror vi även att du är uthållig och initiativtagande samt har ett stort resultatfokus, vilket återspeglas i att du vill nå hela vägen i mål och gärna en bit till.

Vidare ser vi att du är en person som kan leva efter Techsteps värderingar Accountable, Respect, Open Minded, Challenger - Together we are Team Players.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid, kontorstider 8-17 med flex.
 • Lön: Fast grundlön.
 • Placering: Karlstad.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se