Lager- och logistikassistent på deltid!

Lager- och logistikassistent på deltid!

Vi söker dig som med en orädd inställning vill ta dig an nya arbetsuppgifter på ett självständigt sätt! Här får du chansen att bli en del av ett ledande digitalt tjänste- och programvaruföretag! Är du student och vill skaffa dig bra erfarenheter inför framtiden så sök tjänsten redan i dag - vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker lager- och logistikassistenter på deltid till ett företag i Karlstad med start omgående. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget. Uppdraget är på deltid och är långsiktigt. Det finns goda möjligheter till sommarjobb och att bli förlängd på uppdraget samt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet och att behovet finns.

Du erbjuds
 • Ett meriterande extraarbete vid sidan av dina studier. Du får möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter, utvecklas kompetensmässigt och i nära samarbete med härliga kollegor.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra det lokala logistikteamet och främst arbeta med att:
 • Hantera in- och utleveranser av paket och ordrar till kunder från det interna lagret. Du kommer även hjälpa till med lagerhållningen.
 • Göra enklare konfigureringar på mobiltelefoner och surfplattor, såsom att till exempel montera displayskydd.
Du trivs i en roll där du får ta eget ansvar och strävar alltid efter att lära dig nya arbetsuppgifter samt att bli självständig i ditt arbete.

Vi söker dig som
 • Studerar på universitet eller högskola och har minst 1,5 år kvar av dina studier.
 • Har god vana av hantering av mobiltelefoner och surfplattor.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
Det är meriterande om du

* Tidigare har arbetat med liknande lager- och logistikhantering.

Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Som person är du prestigelös, orädd och tar dig an dina arbetsuppgifter med stort ansvar. Ditt personliga driv och engagemang bidrar till att du blir mer om mer självständig i ditt arbete för var dag som går. Du kommer gärna med egna idéer och initiativ för att ditt team och företaget ska nå bästa arbetsmässiga resultat mot sina kunder.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Deltid, varierande arbetstider måndag till fredag mellan 8.00 - 17.00.
 • Placering: Centrala Karlstad.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se