Lager- och logistikansvarig sökes till EVRY i Karlstad!

Lager- och logistikansvarig sökes till EVRY i Karlstad!

EVRY är ett ledande nordiskt IT-tjänsteföretag med mer än 10 000 kunder i både privat och offentlig sektor. Från kontoret i Karlstad levereras tjänster och produkter kopplat till mobilitet, digital arbetsplats och mot skogsindustrin. Det rör sig bland annat om apputveckling, säkerhetstjänster, verksamhetssystem och lösningar för den digitala arbetsmiljön. Våra kollegor på Karlstadskontoret är med och bidrar till lösningar och tjänster som är kritiska för vårt samhälle i allt ifrån retail, industri och offentlig verksamhet. Vi söker dig som med en orädd inställning tar dig an nya arbetsuppgifter på ett självständigt sätt! Sök tjänsten som lager- och logistikansvarig redan i dag - vi arbetar med urval löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en lager- och logistikansvarig på heltid till EVRY. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos EVRY. Uppdraget kommer att vara på heltid och kommer inledningsvis sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
 • Nästa steg i din karriär och att skaffa dig meriterande erfarenheter inför framtiden. Du får möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter, utvecklas kompetensmässigt och i nära samarbete med härliga kollegor. På kontoret i Karlstad arbetar det idag tekniker, ledare, säljare och personer med andra befattningar som startade sina karriärer på EVRYs lager.
 • Ett ypperligt tillfälle för dig att bredda ditt nätverk och få in en fot på ett företag som strävar efter att bli Nordens största och bästa IT-tjänsteföretag!
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som lager- och logistikassistent kommer du att tillhöra det lokala logistikteamet där det i dagsläget arbetar tre personer med liknande arbetsuppgifter. Du kommer främst arbeta med hanteringen av EVRYs kunders beställningar gällande IT-relaterade arbetstillbehör såsom mobiltelefoner, surfplattor och tillbehör. Du ser även till att telefoner som levereras ut är rätt konfigurerade, så att de är uppsatta efter kundens önskemål vid leverans.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera in- och utleveranser av paket och ordrar till kunder från det interna lagret.
 • Göra enklare konfigureringar på mobiltelefoner och surfplattor, såsom att till exempel montera displayskydd.
 • Ansvara för lagerhållning och enklare serviceärenden.
 • Vara en del i ett härligt team som jobbar med ständiga förbättringar och kvalitativa kundleveranser.
Du trivs i en roll där du får ta eget ansvar och strävar alltid efter att lära dig nya arbetsuppgifter samt att bli självständig i ditt arbete.

Vi söker dig som
 • Har god vana av hantering av mobiltelefoner och surfplattor.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
Det är meriterande om du

* Tidigare har arbetat med liknande lager- och logistikhantering.

Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Som person är du prestigelös och tar dig an dina arbetsuppgifter med stort ansvar och ödmjukhet. Ditt personliga driv och engagemang bidrar till att du blir mer om mer självständig i ditt arbete för var dag som går. Du kommer gärna med egna idéer och initiativ för att ditt team och EVRY ska nå bästa arbetsmässiga resultat mot sina kunder.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid, kontorstider mellan 8.00 - 17.00.
 • Placering: Karlstad, Inre hamn.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se