Kundvärdar till meriterade uppdrag hos Swedbank i Karlstad!

Kundvärdar till meriterade uppdrag hos Swedbank i Karlstad!

Brinner du för att arbeta med människor och ge service i världsklass till kunder? Vi söker för Swedbanks räkning serviceinriktade kundvärdar som kan arbeta i enlighet med Swedbanks värderingar - Öppen, Enkel och Omtänksam. Känns det här som rätt tjänst för dig - ansök redan idag, vi arbetar med urval löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedbanks räkning studenter som vill arbeta som Kundvärdar i deras butiker i centrala Karlstad och vid behov även i Kil. Som Kundvärd är du ansiktet utåt gentemot kunderna som besöker butiken och en central del i kundernas första kontakt med banken.

Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. De är en inkluderande bank med 7,3 miljoner privatkunder och 620 000 företags- och organisationskunder. Vilket gör dem till Sveriges största bank till antalet kunder och ger dem en ledande ställning även i deras övriga hemmamarknader Estland, Lettland och Litauen. Som en stor bank är de en väsentlig del i det finansiella systemet och spelar en viktig roll i de lokala samhällen där de verkar.

Du erbjuds
 • Ett meriterande och flexibelt arbete vid sidan av dina studier.
 • Möjligheten att skaffa dig värdefull erfarenhet inför framtiden.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att bli anställd hos Academic Work och arbeta som konsult på deltid hos Swedbank. Uppdraget löper under våren med start så snart som möjligt, men med uppehåll under sommarmånaderna. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget hos Swedbank efter sommaren, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Kundvärd hos Swedbank kommer du att arbeta med att identifiera vad kunderna behöver hjälp med och även vara behjälplig vid enklare bankärenden. Kunder med mer omfattande ärenden hjälper du genom att exempelvis boka tid med Kundrådgivare. Du kommer att introduceras i dina arbetsuppgifter av dina kollegor på plats.

Du kommer till exempel att:
 • Vara behjälplig vid frågor som rör bankdosor och BankID.
 • Hjälpa kunder med frågor kopplade till Swedbank-appen.
Vi söker dig som
 • Studerar på universitet eller högskola och har minst ett år kvar av dina studier.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
 • Du har ett flexibelt schema och kan arbeta minst 10 timmar/vecka. Ibland kan du även behöva komma in med kort varsel om behovet finns hos kunden vid exempelvis sjukdom.
Det är meriterande

* Om du har tidigare erfarenhet från serviceorienterade yrken.

Som person är du
 • Ansvarstagande
 • Serviceinriktad
 • Relationsskapande
Vidare trivs du med att vara ansiktet utåt och alltid ge kunder ett professionellt bemötande. Du är även problemlösande och stresstålig, eftersom du kan behöva hantera flera kunder och ärenden samtidigt.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Deltid, måndag-onsdag samt fredag 9.30 - 15.30 och torsdag 9.30 - 18.30. Vilka dagar och tider du arbetar varierar utefter Swedbanks behov.
 • Placering: Karlstad.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se