Kundservicemedarbetare till Anticimex i Karlstad

Kundservicemedarbetare till Anticimex i Karlstad

Academic Work söker nu en energispridande kundservicemedarbetare till Anticimex i Karlstad. Är du en person som gillar att ha många arbetsuppgifter igång samtidigt som du vill erbjuda kunden den bästa servicen? Har du en problemlösningsförmåga och ett intresse för ordning och reda? Låter detta som dig? Ta då din chans och sök redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en kundservicemedarbetare som ska vara ansiktet utåt mot kunder till Anticimex i Karlstad. Teamet i Karlstad består idag av ca. 40 personer som tillsammans jobbar för att kunden ska få den bästa servicen och du kommer tillhöra administrationsteamet som består av fyra personer med olika spetskompetenser inom området.

Du kommer att få en gedigen introduktion och utbildning för att därefter kunna arbeta självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor. Anticimex erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig utveckling och fortlöpande interna utbildningar. I rollen kommer du att få ta ansvar för ditt arbete och en möjlighet att påverkar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Anticimex. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt med goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare på Anticimex är ditt huvudsakliga ansvar att ge deras kunder den bästa serviceupplevelsen. Du ger information och rådgivning om bland annat skadedjur, mögel och röta, bokar och ombokar kundbesök för deras tekniker samt hanterar övrig administration. Utöver dina kollegor i kundservice har du också nära kontakt med kontorets tekniker. Dina främsta arbetsverktyg kommer att vara dator och telefon.

Tjänsten passar dig som brinner för att ge den bästa servicen till så väl kunder som till dina kollegor. Du förmedlar positiv energi i kundsamtal samtidigt som du är lyhörd för kundens behov. Du har lätt för att lära och är bra på att prioritera och trivs med många olika arbetsuppgifter samt att jobba i ett högt tempo.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en avslutad och godkänd gymnasieutbildning och erfarenhet av ex. kundservice, administration eller annat serviceinriktat arbete.
 • Behärskar det svenska och engelska språket obehindrat.
 • God dator och telefonvana.
Det är meriterande om du..
 • Tidigare arbetat i affärssystemet IFS.
 • Arbetat med likvärdiga arbetsuppgifter.
Stor vikt kommer läggas i dina personliga egenskaper. Vi ser att du som person skapar relationer med andra genom att snabbt inge förtroende samtidigt som du uppnår och överträffar kunders förväntningar. Du anpassar ditt budskap beroende på vem mottagaren framför dig är samt utefter vilket behov den har. Du strukturerar upp ditt arbete genom att planera och organisera dina arbetsuppgifter samt driver och tar ansvar för att lösa problem.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning
 • Placering: Karlstad, Lamberget
 • Arbetstider: Kontorstider, 08-17
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimex önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Kar01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 5 500 anställda i 17 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2017 en sammanlagd omsättning på ca 6 miljarder kronor.