Kundservicemedarbetare med teknikintresse till moreflo!

Kundservicemedarbetare med teknikintresse till moreflo!

MoreFlo är ett entreprenörsdrivet fintechföretag som erbjuder kassasystem och betalningslösningar till små som stora kunder inom olika branscher. Företaget har huvudkontor i Karlstad men säljare i Göteborg och Stockholm, den primära marknaden är Sverige och Norge men bolaget satsar på att bli störst i Europa. Målet är att leverera service i världsklass, ingen dag är den andre lik, en spännande bransch med högt tempo - är du deras nästa stjärna? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar med urval löpande!

Information om uppdraget

Till MoreFlos avdelning för support och kundservice söker vi nu en Kundservicemedarbetare på heltid med start i slutet av augusti. Här får du möjligheten att arbeta med ett härligt, positivt team som alltid stöttar varandra. På företaget arbetar man efter värdeorden Lösningsorienterad, Kundfokus och Enkelhet. Detta skall vara i fokus tillsammans med stor portion nyfikenhet och tydlighet, så sätter medarbetarna på MoreFlo kunden i centrum och gör alltid sitt bästa för att leverera det bästa kassasystemet med den bästa servicen.

MoreFlo lägger stor vikt vid teknisk utveckling och ser alltid till att vara en av de som driver marknaden framåt. Under åren har de flera gånger varit den som först lanserat de moderna lösningar som i senare tid blivit allmänt vedertagna. MoreFlos grundare har mycket lång erfarenhet av kassasystem och var en av de första att fullt ut satsa på produkter som kassadatorer, kvittoskrivare, streckkodsläsare, kassalådor och nu också onlinetjänster. Bolagets primära fokus är att bedriva utveckling, försäljning och uthyrning av betal- och kassasystem. Systemet är ett av de mest tekniskt utvecklade och används idag av tusentals kunder och MoreFlo är en av de ledande aktörerna i Sverige.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd som konsult hos Academic Work och arbeta hos MoreFlo. Uppdraget är inledningsvis på 6 månader, med ambition om att du på sikt ska bli anställd hos vår kund. Detta förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Rollen som kundservicemedarbetare är en bred roll med varierade arbetsuppgifter och ansvarsområden. Här får du möjligheten att arbeta med support, service och administration - allt detta i nära samarbete med kunder och dina kollegor.

Du kommer bland annat
 • Ta emot inkommande samtal och ärenden från kunder både via telefon, mail och webbsidan.
 • Hantera och logga enklare ärenden i ärendehanteringssystem.
 • Ta hand om kundbeställningar och webbordrar.
 • Stötta säljarna och vara behjälplig med administrativa arbetsuppgifter samt merförsäljning till kunder.
Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av serviceyrken, gärna där du arbetat med telefon och mail som arbetsverktyg.
 • Som brinner för att arbeta kundnära med service i fokus och som har ett tekniskt intresse.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet från en liknande kundserviceroll samt arbetat med affärs- och kassasystem.
 • Har arbetat i Salesforce.
Som person är du
 • Serviceinriktad
 • Initiativtagande
 • Kommunikativ
Övrig information
 • Start: Slutet av augusti.
 • Omfattning: Heltid, kontorstider.
 • Placering: Karlstad.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se