Junior utvecklare till växande CGI i Karlstad!

Junior utvecklare till växande CGI i Karlstad!

Är du en junior utvecklare som söker efter en arbetsplats där du kan utvecklas tillsammans med företaget? Har du kunskaper inom .NET och skulle beskriva dig själv som driven och lösningsfokuserad? Då har vi en spännande tjänst för dig! CGI i Karlstad står inför en expansion, och de söker dig som vill vara med på deras resa. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker utvecklare till CGI:s kontor i Karlstad. CGI utsågs 2016, för andra året i rad, till Top Employer i Sverige och Top Employer i Europa, en certifiering som tilldelas företag som erbjuder sina anställda de allra bästa förutsättningarna. På kontoret i Karlstad arbetar idag 30 personer men på grund av ökad efterfrågan från företagets kunder, så behöver de nu fylla på personalstyrkan med juniora utvecklare. Här får du möjligheten att följa med på företagets tillväxtresa och växa tillsammans med dem!

Du erbjuds
  • Här får du möjlighet att arbeta på en arbetsplats som värnar om sina medarbetare. CGI har som vision att skapa en miljö där man trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra att bygga upp ett företag som de kan vara stolta över.
  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CGI. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt inledningsvis. Det finns goda möjligheter att uppdraget förlängs, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos CGI kommer du att arbeta i mindre team. Teamen arbetar med ett agilt arbetssätt och där de har dagliga möten på morgonen för att stämma av hur de ligger till i projekten.

Dina arbetsuppgifter består av att tillsammans med ditt team arbeta med underhåll och integrering av stora HR-system. Du kommer att både förvalta systemen samt arbeta med nyutveckling av systemen utifrån kundernas önskemål och beställningar. Du kommer primärt att arbeta inhouse.

Hos CGI har du goda möjligheter till personlig utveckling och god stöttning. Som junior utvecklare har du en mer senior kollega som fadder. Det finns gott om interna kurser och utbildningar som du kan gå för att utvecklas kompetensmässigt. På sikt finns det även goda karriärmöjligheter inom företaget, det kan finnas öppningar mot att bli exempelvis teamledare, manager eller scrum master.

Vi söker dig som
  • Har en relevant utbildning inom IT, exempelvis datavetenskap, systemutveckling, webbutveckling eller liknande.
  • Har god svenska och engelska i tal och skrift.
Du har goda kunskaper inom något / några av följande tekniker:

Systemutveckling i .NET-miljö (C#, ASP.NET), MVC, Javascript(JQuery), TypeScript, HTML5, Bootstrap, Web Api(Rest), DevExtreme, Java EE och SE.

Det är meriterande om du har

* Erfarenhet av att arbeta med agila metoder, förslagsvis SCRUM.

Du har en god problemlösningsförmåga och trivs med att arbeta tillsammans med andra och kommer gärna med egna idéer och lösningsförslag på de problem ni stöter på. Ditt arbete präglas av stort kundfokus samt en vilja att alltid leverera med en hög kvalité samtidigt som du håller de tidsramar som satts upp för projektet. Du är driven som person vilket speglas av din ständiga vilja att lära dig mer, leverera ett bra resultat samt dela med dig till dina kollegor i teamet.

Övrig information
  • Start: Augusti/september.
  • Omfattning: Heltid.
  • Arbetstider: Kontorstider, med möjlighet till flex.
  • Placering: Karlstad.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CGI är ett företag som värnar om medarbetarna. Deras vision är att skapa en miljö där man trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra att bygga upp ett företag som vi kan vara stolta över. Genom att ha ett gott ledarskap och en god teamkänsla kommer du kunna utveckla dig inom din valda profession. Då CGI är en global organisation inom IT-branschen finns det stora utvecklingsmöjligheter för just dig och det finns erfarna och mycket kompetenta medarbetare att lära sig av och inspireras av. Läs mer om certifieringen Top Employer här: https://www.cgi.se/news/cgi-sverige-utses-till-top-employer-for-andra-aret-i-rad.