Junior servicetekniker till eltel i karlstad

Junior servicetekniker till eltel i karlstad

Är du en händig och teknikintresserad person som vill utvecklas i en spännande tjänst som servicetekniker? Tycker du om att träffa människor i ditt arbete och ser alltid till att bemöta kunder med bästa tänkbara service? Vi söker nu en junior servicetekniker till Eltel i Karlstad. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Vill du arbeta på ett företag där teknisk utveckling står i fokus och där medarbetarna tillsammans skapar hållbara och innovativa lösningar åt sina kunder? Academic Work söker nu en tekniker till Eltels avdelning för service då de är i en expanderande fas.

Som servicetekniker ingår du i avdelningen Service Karlstad/Örebro där det idag arbetar cirka 30 tekniker med nyinstallationer och service av aktiv utrustning (Switch/Router), kabeldragning inom fastighetsnät(Koppar/Fiber) och mobilt nät, gentemot företag och operatörer. Det ingår även uppstartstjänster åt privatkunder och hushåll. Eltel erbjuder varierande arbetsuppgifter i en arbetsmiljö som präglas av ansvar under frihet och personlig utveckling.

Du kommer under din första tid få en introduktion och upplärning samtidigt som Eltel succesivt kommer erbjuda dig de utbildningar du behöver för att lyckas i tjänsten. Som tekniker kommer du ha en tjänstebil som du använder i arbetet, och även telefon och dator då all styrning och kommunikation sker via dessa.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Eltel. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Tanken med anställningen är att du succesivt kommer få utbildning och lära dig verksamheten för att därefter fortsätta arbeta hos Eltel, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Eltel är en av nordens ledande leverantörer inom tjänster för infrastrukturnätverk och arbetar med såväl underhåll av nätverk som uppgradering av befintliga. I denna tjänst kommer du framförallt arbeta med installationer och felavhjälpningar gentemot företag och operatörer, samt uppstartstjänster till privatkunder. Dina arbetsuppgifter är såväl fysiska som detaljorienterade och med tiden kommer du ta större ansvar i de projekt Eltel arbetar med.

Du kommer till exempel att:
 • Skapa kompletta lösningar mot det digitala hemmet för privatkunder
 • Göra kundbesök för att installera olika nätverkstjänster
 • Installera antenner hos kund för förbättrad mobiltäckning
Vi söker dig som
 • Har läst en gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller har skaffat dig motsvarande kompetens på annat sätt
 • Innehar B- körkort
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Vi söker dig som har ett djupgående tekniskt intresse inom området el och teknik och du är engagerad i ditt arbete såväl som din personliga utveckling. Du är händig och räds inte för att hugga i där det behövs och du kan snabbt skifta till att arbeta med detaljerade installationer.

Det är meriterande om du är utbildad elektriker, har arbetat med installationer tidigare eller har annan teknisk erfarenhet från arbetslivet.

Som person är du självgående och ansvarstagande på så sätt att du självständigt tar ansvar för dina arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång, och du arbetar hela tiden lösningsorienterat. Du strukturerar upp dina dagar och driver dina processer vidare i verksamhetens riktning. Att samarbeta med kollegor och kunder gör du naturligt på ett serviceinriktat sätt och du agerar lyhört för andras synpunkter, kompetens och prestationer.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Karlstad
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Eltels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Kar01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att kombinera el- och telekommunikation tar Eltel vara på deras gemensamma erfarenhet och kompetens för att kunna erbjuda marknadens mest effektiva och innovativa lösningar. Allt för att säkra tillgängligheten i samhällets livsviktiga el- och telenät.

Idag är Eltel Networks är det ledande Infranetföretaget i Norra Europa och har specialiserat sig på att planera, bygga och underhålla deras kunders el- och telenät. De är en stor internationell aktör med en stark lokal närvaro.