Junior Beräkningsingenjör inom strukturmekanik

Junior Beräkningsingenjör inom strukturmekanik

Till vår kund söker vi nu dig som vill arbeta med att analysera statiska och dynamiska belastningar för befintliga och framtida produkter i en bred och utmanande roll. Vi tror att du sporras av uppfinningsrikedom, utveckling och nytänkande och vill ta nästa steg i din karriär. Du erbjuds tveklösa utvecklingsmöjligheter och du kommer arbeta inom hela spektrumet av din utbildningsbakgrund samtidigt som du får chansen att påverka framtidens teknik. Sök idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Som Beräkningsingenjör kommer du arbeta med analys inom vår kunds stora produktområden. Du arbetar i ett tvärfunktionellt team vilket innebär att du deltar i flera projekt samtidigt och har ett brett kontaktnät internt såväl som externt vilket bidrar till tjänstens variation och din personliga utveckling.

Du ingår i en erfaren grupp och har nära samarbete med övriga konstruktionsdiscipliner och till viss del underleverantörer. I gruppen finns gott om senior kompetens inom strukturmekanik vilket innebär att du har mycket stöd och handledning till hands redan från dag ett. Utöver det har dina kollegor olika ingenjörsbakgrund inom strukturmekanik, sensorteknik, reglerteknik och ballistik.

Du erbjuds
 • En långsiktig karriärmöjlighet på ett globalt företag med målsättningen att du inom ett år blir överrekryterad till vår kund.
 • Varierande och utmanande arbetsuppgifter i utvecklingsprojekt.
 • Kontinuerlig utbildning och vidareutveckling av din nuvarande kunskap samt goda möjligheter att växa som ingenjör.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Analysera statiska och dynamiska belastningar
 • Delta i utvecklingen av företagets nuvarande och framtida produkter
 • Modellera i ANSYS
 • Genomföra hållfasthetsanalyser
Ditt arbete och dina arbetsdagar kommer vara mycket varierande och du kommer arbeta i olika projekt parallellt.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad Civilingenjörsexamen inom förslagsvis inom maskinteknik, teknisk fysik eller motsvarande med inriktning mot strukturmekanik/ hållfasthetslära. Alt. avslutad högskoleexamen med dokumenterad relevant erfarenhet.
 • Har goda kunskaper från att modellera i ANSYS eller motsvarande FEM- verktyg.
 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet som beräkningsingenjör och/ eller inom andra fysik-/ ingenjörsområden.

Som person är du analytiskt lagd och uppfinningsrik i ditt arbetssätt. Du sätter dig gärna in i komplexa problem och växlar mellan flera olika arbetsuppgifter och uppdrag. Att du är en lagspelare som värderar resultat högre än individuell prestige förutsätter vi och att du därför samarbetar för att vara framgångsrik.

* Vi har även möjlighet att hjälpa dig med boende om du planerar att flytta till Karlskoga och det finns möjligheter att ingå i en pendlarpool från Karlstad.

Övrig information
 • Denna tjänst är säkerhetsklassad och kräver svenskt medborgarskap. Innan anställning kommer en säkerhetsprövning genomföras och ett utdrag ur ditt belastningsregister krävas.
 • Start: Omgående enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Karlskoga
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se