Inköpare till nystartad byggavdelning på NIWA i Karlstad

Inköpare till nystartad byggavdelning på NIWA i Karlstad

Vill du vara med på resan när NIWA startar upp en byggavdelning där bred och djup kompetens står i fokus? Vill du utgöra en viktig roll i företaget där du med din erfarenhet inom inköp och kundrelationer är avgörnade? Sök tjänsten som inköpare med placering i Karlstad!

Information om uppdraget

NIWA AB, med lång erfarenhet sedan 1955, erbjuder totallösningar inom markentreprenad, så som anläggningsarbeten, vägbyggnation, VA-arbeten, husgrunder och parkanläggningar. Exempel på projekt som företaget arbetat med är Storfors resecentrum och Förskolan Storfors.

Då djup kompetens finns i företaget görs nu en satsning på att starta en byggavdelning med placeringsort Karlstad. Därför söker de nu en inköpare som kommer att bli en del av verksamheten som består av 20 anställda. Avsikten är att i närtid knyta upp ytterligare medarbetare inom projektledning, och jobba med större projekt i mellan-Sverige.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NIWAs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos NIWA.

Arbetsuppgifter

Som inköpare på den nystartade byggavdelningen blir ditt huvudansvar att stå för inköp av underleverantörer och byggmaterial. Du kommer att skapa många kundsamarbeten där relationer är avgörande för att du ska lyckas i ditt arbete. Stort fokus ligger på att arbeta med kvalitet, miljö och arbetsmiljö i samband med alla inköp.

Du kommer till exempel att:
  • Jämföra och besluta kring offerter från leverantörer
  • Arbeta med rutiner inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö (KMA)
  • Arbeta med kalkylarbeten
Tjänsten passar dig som vill vara med och utforma NIWAs nya byggavdelning där din roll blir en avgörande del i verksamheten. Din expertis och dina idéer kommer att bidra till att nå verksamhetens mål och visioner. Här blir du välkomnad till ett härligt gäng med bred erfarenhet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en akademisk utbildning relaterad till bygg, ekonomi, inköp eller liknande. Vi ser att du har arbetat med inköp ett par år och har kunskap inom entreprenadjuridik.

Specifikt efterfrågad kompetens:
  • Mycket goda kunskaper i svenska då detta är arbetsspråket
  • B-körkort
Som person är du relationsskapande och trivs i nära samarbeten med både leverantörer och intern personal. Du är strukturerad och föredrar att sätta upp interna rutiner inom exempelvis KMA. Du är problemlösande och motiveras av att hitta de allra bästa samarbetspartnerna till NIWA.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Fast månadslön
  • Placering: Karlstad, Rådalsvägen
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NIWA AB är ett naturligt val för gedigna Bygg- och markanläggningar i mellan-Sverige, där företaget erbjuder totallösningar. Vi har varit i branschen under flera decennier, det har ställt oss inför de flesta utmaningar man kan tänkas stöta på inom markentreprenad. Nu blir nästa utmaning även större Byggprojekt. Varje ny utmaning har gjort oss ännu lite mer erfarna, och utvecklat oss till det företag vi är i dag.

Niwa ingår i SVEA H koncernen, med en total beräknad omsättning ca. 200 miljoner under 2018, där i dag samtliga systerföretag har fokus på byggbranschen, vilket bidrar till en bred kompetens och bra personliga utvecklingsmöjligheter.