Ingenjörer med inriktning VA till Sweco

Ingenjörer med inriktning VA till Sweco

Nu söker vi dig som vill vara med när vi tillsammans utvecklar och bygger vidare inom VA-kompetens i Karlstad. Vill du arbeta med hållbara VA-projekt, ha kul och lära nytt? Då är du antagligen personen vi söker. Sweco består av nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag. Gemensamt är också att det finns ett engagemang för att göra nytta i ett större sammanhang.

Information om uppdraget

Swecos VA-avdelning i Karlstad ska nu kliva in i en tillväxtfas och utöka sin grupp med fler engagerade kollegor. Gruppen ska utökas inom ledningsprojektering samt VA-utredning - Din inriktning kommer vara intressant att spinna vidare på.
Swecos kunder är främst VA-bolag, kommuner, fastighetsbolag och Trafikverket.

Då vi söker en bred VA-kompetens vill vi att du specificera i din ansökan vilken position du söker.

Du erbjuds

En attraktiv arbetsplats som framstår som branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos Sweco får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Sweco erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Arbetsuppgifter

VA-utredare

Du kommer att arbeta som utredare inom processområdet, med optimering och dimensionering av befintliga eller nya vatten- och avloppsreningsverk. Utifrån din erfarenhet kommer du att ge stöd till Swecos kunder, och hjälpa dem lösa problem i sin VA-verksamhet. Du kommer också att vara uppdragsledare för de mindre uppdrag som du driver självständigt.

Ledningsprojektör

Du kommer att arbeta med kapacitetsutredning, förnyelse och projektering av vatten- och avloppsledningar. Du är en drivande projektör som antingen jobbar självständigt i mindre projekt eller ingår i ett större sammanhang och är med och tar ansvar i våra större projekt.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Sweco strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i sina uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och nära samarbete. Ditt engagemang är avgörande!

Vi söker dig som
  • Är utbildad inom VA, miljö eller kemi eller har likvärdig arbetslivserfarenhet
  • Har flera års erfarenhet inom VA-området, antingen mot projektering eller utredning
  • Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska
  • Det är även ett stort plus om du har ett kontaktnät i Karlstad
Som person är du:
  • Problemlösande
  • Noggrann
  • Har en god samarbetsförmåga
Övrig information

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt av Sweco. Swecos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 17 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 20.6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.