IT-tekniker till Note Torsby AB

IT-tekniker till Note Torsby AB

Vi letar efter NOTE's nästa IT-tekniker till Torsby! I denna roll får du möjlighet att både påverka och effektivisera företagets IT-miljö såväl operativt som strategiskt. Du kommer att vara en viktig del i organisationen lokalt, samtidigt som du bidrar till företagets globala vision om att vara kundens självklara tillverknings- och logistikpartner. Sök redan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

NOTE är en ledande nordeuropeisk tillverknings- och logistikpartner för tillverkning av elektronikbaserade produkter.
På anläggningen i Torsby är man specialiserad på tillverkning av produkter som verkar i tuffa miljöer och att ta fram välfungerande testlösningar. Nu behöver man lokalt i Torsby en IT-tekniker med ambitionen att kunna påverka, viljan att förändra och intresset för IT.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos NOTE Torsby AB.

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker hos NOTE Torsby AB ingår du i företagets centrala IT-team tillsammans med sju andra tekniker. Din roll är att på plats på anläggningen i Torsby vara lokalt ansvarig för driften av IT-miljön. Du kommer att fungera som en stödfunktion för dina kollegor och servicedesk med allt från enkla supportärenden till svårare drifts- och nätverksproblematik.
Arbetet som IT-tekniker hos NOTE är varierande och utvecklande, och i IT-teamet kommer du att vara en viktig del i arbetet för att hitta förbättringsområden för hela det operativa IT-arbetet. Du kommer bland annat att ingå i ett projekt som innefattar ombyggnad av de lokala nätverken.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för installation och support av servrar, nätverk, telefoni, switchar och routrar
 • Stötta kollegor och servicedesk i den dagliga IT-driften
 • Koordinera leveranser och förändringar för att säkerställa en god IT-leverans på kort och lång sikt
Tjänsten passar dig som vill använda din kunskap och styrka inom IT till att vara en viktig del framåt i både stödet till kollegor samt utveckling inom IT-driften i Torsby.

Vi söker dig som

Har en gymnasial och/eller eftergymnasial IT-utbildning alternativt har något eller några års erfarenhet av liknande roll, exempelvis IT-support, helpdesk eller servertekniker.
 • Talar och skriver obehindrad svenska och engelska då dessa språk förekommer i kommunikation internt och externt
 • Tidigare har arbetat med Windows 2016 och/eller VMware
 • Har tidigare erfarenhet av Microsoft client/server
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du:

* Har CISCO CCNA certifiering

Som person är du en problemlösare som trivs i en miljö där förutsättningarna och ramarna förändras snabbt. Du drivs av att lösa såväl vardagens uppstådda situationer som de mer strategiska utmaningarna. Eftersom din primära uppgift som IT-tekniker är att bistå dina kollegor med support är din samarbetsförmåga avgörande för att resultat ska uppnås. Detta innebär att du som person har lätt för att skapa goda relationer bland dina kollegor, men också förstår vikten av ett tätt samarbete internt för att effektivisera de utmaningar du ställs inför.

Vidare menar vi att en IT-tekniker hos NOTE behöver vara en initiativtagare som kan se utmaningarna med proaktiva ögon och agera såväl snabbt som noggrant. Då du ingår i ett globalt IT team med sju andra tekniker finns det goda möjligheter för dig att lära och inhämta kompetens från denna grupp. I din roll arbetar du resultatinriktat för att nå såväl organisationens centrala målsättningar, som de lokalt uppsatta riktlinjer och mål i Torsby.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast lön
 • Placering: Torsby
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NOTE Torsby ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Torsby
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NOTE Torsby AB är en tillverkningsenhet som erbjuder service för hela produktlivscykeln med avancerade ingenjörstjänster, förproduktion och industrialiseringstjänster från NOTE Lab, flexibel serieproduktion av kretskort (PCBA), kompletta produkter och inkapslingar samt eftermarknadstjänster.