IT-konsult till Techstep i Karlstad!

IT-konsult till Techstep i Karlstad!

Techstep är ledande i Norden på mobilteknologi för arbetsplatsen. Genom hårdvara, mjukvara och paketerade tjänster hjälper Techstep kunder att dra nytta av fördelarna med mobilitet och förbättrar arbetsdagen för anställda och organisationer runt om i Norden. Med tjänstelösningar i fokus söker vi för Techsteps räkning nya talanger som kan stärka och växa med deras lag. I samband med tjänsten som IT-konsult erbjuder Academic Work kompetensutveckling i form av ett introduktionsprogram samt löpande individuell coachning. Vill du vara med på resan i ett expanderande bolag så är detta rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget

Teamet Professional Services på Techstep växer och vi söker nu dig som vill axla rollen som IT-konsult i ett team som i dagsläget består av 11 konsulter. God teamkänsla, högt till tak och härlig stämning kännetecknar teamet som alltid stöttar varandra. Har får du dessutom möjligheten att ständigt utvecklas och lära sig nya saker.

Techstep är ett växande Techföretag med specialistkunskaper inom Enterprise Mobility. Techstep har positionerat sig som en ledande leverantör av den digitala arbetsplatsen i Norden genom att kombinera säkra mobilitetslösningar med modern drift och support. Deras vision är "Making Work Mobile" och målet är att vara det självklara valet för organisationer i Norden som strävar efter att skapa den bästa moderna arbetsplatsen. Techstep drivs av nyfikenhet och strävar efter att vara en oberoende rådgivare - för alla deras kunder.

Du erbjuds
 • Möjligheten att arbeta på en av de främsta aktörerna inom mobilitet i Sverige och i en bransch som är på väg framåt. Som ny på arbetsplatsen erbjuds du även mentorskap av dina kollegor i Professional Services-teamet.
 • En flexibel arbetsplats där du på på egen hand får möjligheten att styra och lägga upp din vardag.
 • Kombinerat med det dagliga arbetet hos kunden kommer det även vara stort fokus på din kompetensutveckling där du i samband med din anställning även kommer att vara delaktig i ett skräddarsytt introduktionsprogram. Du ges även löpande coachning för stöd och vägledning som ger dig bästa förutsättning att växa i rollen och din fortsatta karriär hos Techstep.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Stötta kunder med deras tekniska plattformar som hanterar och säkrar mobila enheter.
 • Utveckla ny funktionalitet i kundernas IT-miljö för att följa med i utvecklingen hos enheterna som hanteras.
 • Implementera kompletta miljöer för hantering av enheter hos nya kunder enligt kravbild samt önskemål från kunden.
 • Utbilda kunder i möjligheterna som ges av tekniska leveranser och ansvara för att kunden känner sig trygg inom området.
Det är ofta förekommande att man som team arbetar i gemensamma leveranser mot små som stora kunder, vilket gör att du kommer att få stor variation i uppdragen. Du ska även vara benägen att resa i tjänsten då det förekommer resor både till kunder och utbildningar.

Vi söker dig som
 • Har en teknisk gymnasial- eller eftergymnasial utbildning.
 • Är nyfiken och drivs av att ständigt utvecklas samt lära dig nya saker. Vidare söker vi dig som har ett stort intresse för IT och teknik samt som vill arbeta inom en föränderlig bransch på väg framåt.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska.
 • Har B-körkort.
Det är meriterande om du
 • Tidigare har arbetat som tekniker och har kommit i kontakt med konsultrollen antingen via arbete eller kurser.
 • Har arbetat med klienthantering eller har kompetens inom MDM//EMM/UEM-plattformar.
Som person är du
 • Serviceminded
 • Affärsmässig
 • Strukturerad
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och kompetenser. Du har mycket god social kompetens samt även en känsla för pedagogik och att kunna anpassa dig till dina mottagare. Du trivs med att arbeta i team och brinner för att hitta de bästa lösningarna tillsammans med dina kollegor och kunder. Du är nyfiken i ditt arbete och drivs av att ständigt lära och utvecklas.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse men med önskvärd start i november.
 • Omfattning: Heltid, 8.00 - 17.00.
 • Placering: Karlstad.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se