Fastighetsskötare till Riksbyggen i Karlstad!

Fastighetsskötare till Riksbyggen i Karlstad!

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Deras verksamhet finns över hela landet och har ca 2700 anställda. Om du söker efter ett flexibelt arbete vid sidan av dina studier har du kommit helt rätt. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker snöskottare till Riksbyggen på Hammarö. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Riksbyggen. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till sommaren 2019. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Från och med april 2019, alternativt när det slutat snöa, kommer tjänsten att ändras till fastighetsskötare med fokus på yttre skötsel runt Riksbyggens fastigheter på Hammarö.

Arbetsuppgifter

Som snöskottare/fastighetsskötare kommer du arbeta i ett team med fyra kollegor där alla arbetar vid behov. Ni arbetar två och två och åker tillsammans till de områden på Hammarö där arbetet ska utföras. Behovet varierar beroende på rådande väder men arbetet utförs måndag till söndag mellan 0716.

Du kommer till exempel att:
 • Skotta snö på vintern och klippa gräs sommaren.
 • Ansvara för den allmänna yttre skötseln kring Riksbyggens fastigheter.
Tjänsten passar dig som också är skadad av årets varma sommar och letar efter en svalare arbetsmiljö. Du trivs med ett fysiskt arbete och att vistats utomhus. Eftersom tjänsten styrs av vädret söker vi dig som är mycket flexibel och som kan arbeta vid behov.

Vi söker dig som

* Är student på universitets- eller högskolenivå och har minst 1 år kvar av studierna.

Det är meriterande om du
 • Har B-körkort.
 • Har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.
Som person är du flexibel och ansvarstagande ut i fingerspetsarna och kan hoppa in när vädret så kräver. Du är en lagspelare som inte är rädd för att ta i och som tycker om att arbeta med kroppen. För att klara jobbet bör du ha en god grundfysik för att klara av tempot.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Deltid, vid behov beroende på väder.
 • Arbetstider: Måndag till fredag, 7.00 16.00.
 • Placering: Hammarö.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Riksbyggens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på kar01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork