Extra- och sommarjobb som truckförare

Om jobbet

Är du student, har ett flexibelt schema och vill ha ett extra- och sommarjobb? Vi söker dig som har truckkort och vill arbeta extra vid sidan om dina studier, med möjlighet till fler timmar under sommaren. Stämmer detta in på dig? Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en truckförare till verksamheten med butik och lager i Karlstad. Vi söker en student som kan arbeta på lagret på kvällar efter stängning mellan 18-23.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget startar som ett deltidsuppdrag på ca 10-15 timmar per vecka fram till sommaren och 50-100% under sommaren. Till hösten är förhoppningen att du fortsätter deltidsarbetet jämte dina studier.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som truckförare kommer du att arbeta med att hålla ordning och reda i butikens lager. Arbetsuppgifterna kommer vara allt ifrån att fylla på hyllor till lastning och du kommer arbeta med motviktstruck (B1). Arbetstiderna är kvällar mellan 18-23. Du kommer att kunna boka in dig på pass genom vårt schemaläggningssystem.

Du kommer till exempel att:
 • Hålla rent och snyggt
 • Fylla på varor
 • Se till att varor är tillgängliga för kunderna på lagret
 • Plocka ordrar
Vi söker dig som

Är student och som har minst 1 år kvar av dina studier. Du har ett flexibelt schema och har möjlighet att arbeta vid behov cirka 10-15 timmar i veckan. Du har truckkort med behörighet A & B och det är meriterande om du har körvana. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom lager tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med försäljning eller kundservice.

Efterfrågade specifika kompetenser:
 • Truckkort A & B
 • Erfarenhet av lagerarbete
Som person är du både ordningsam och serviceinriktad. Du är öppensinnad och lyhörd, och du ser vad som behöver göras och hugger i där det behövs. Vidare ser vi att du är effektiv och alltid mån om att göra ett bra jobb.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid på ca 10-15 timmar per vecka, mellan 50-100 % under sommaren
 • Lön: Timlön
 • Placering: Karlstad
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Deltid
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork