Elprojektör till Värmlands Elsystem AB!

Elprojektör till Värmlands Elsystem AB!

Värmlands Elsystem AB expanderar och söker dig med bakgrund inom el till en roll som elprojektör! För dig som vill ha goda utvecklingsmöjligheter i ditt arbete och på sikt vill axla en uppdragsledarroll är detta en unik möjlighet! Vi arbetar med löpande urval så ta chansen och sök redan idag.

Information om uppdraget

På Värmlands Elsystem AB arbetar man som konsulter inom el-, tele- och säkerhetsinstallationer. De flesta uppdragen är projekterings- eller kontroll och besiktningsuppdrag. Företagets kunder består främst kommuner, regioner och privata företag. Företaget expanderar och söker nu en elprojektör som vill utvecklas på företaget!

I dagsläget är man 8 anställda hos Värmlands Elsystem AB och företaget kännetecknas av hög kompetens och en bra stämning! Hjälpsamheten är framträdande på företaget och ledarskapet beskrivs som lyhört. Här låter man alla ta stort eget ansvar samtidigt som man stöttar och hjälper varandra för att gemensamt uppnå bästa resultat för företagets kunder!

Du erbjuds
 • En arbetsgivare som satsar på sina anställda! Hos Värmlands Elystsem sitter man i centrala, moderna lokaler, har en generös flextid, friskvårdsbidrag och gör ett flertal aktiviteter tillsammans såsom jul- och sommarfest samt olika friskvårdsaktiviteter!
 • En mycket god möjlighet till utveckling i din roll och inom företaget.
Arbetsuppgifter

Som Elprojektör hos Värmlands Elsystem AB kommer du att arbeta med projektering i CAD miljö, de använder sig både av AutoCAD och MagiCad. Du arbetar tillsammans med en eller flera kollegor i projekten som alltid har en ansvarig uppdragsledare. Tanken är att du på sikt ska kunna ta ett delansvar i projekten och möjligheten finns även att själv bli uppdragsledare!

Vi söker dig som
 • Är utbildad högskoleingenjör inom elektroteknik eller elkraft, alternativt arbetat med el-, tele- och/eller säkerhetssystem i fastigheter och vill gå vidare i karriären.
 • Innehar körkort B
 • Har god svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du sedan tidigare har jobbat i olika CAD-program.

Som person är du:
 • Samarbetsvillig
 • Serviceinriktad
 • Strukturerad
 • Initiativtagande
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Karlstad
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Värmlands elsystems önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Värmlands Elsystem AB. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmands Elsystem AB verkar i huvudsak som konsulter för el-, tele- och säkerhetssystem i fastigheter. De har även kompetens inom företaget för eldistributionssystem. Deras mål är att leverera tjänster med hög kvalité som ger stor kundnytta. De finns på centralt belägna kontor i Karlstad och Kristinehamn och har en trogen kundkrets och positiv orderingång även från nya kunder!