Dryga ut studentkassan som snöskottare i vinter!

Dryga ut studentkassan som snöskottare i vinter!

Är du morgonpigg och vill dryga ut studentkassan under vinterhalvåret? Nu söker vi tre studenter som vid behov vill skotta snö så fort vintern kommer och snön lägger sig. Detta är en perfekt chans för dig som vill tjäna pengar när andra sover samtidigt som du får träna kroppen på arbetstid! Sök idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Svensk Markservice räkning studenter som vill arbeta extra under vinterhalvåret med snöskottning hos deras kunder i Värmland (Karlstad, Säffle och Kristinehamn). Som snöskottare kommer du att ingå i en konsultpool där din uppgift kommer att vara att tillsammans med dina kollegor skotta snö runtom fastigheter som t.ex. skolor och förskolor. Då arbetet styrs av vädret så är det viktigt att du är flexibel under alla dygnets timmar. Det är en fördel om du är morgonpigg och kan tänka dig vakna i gryningen (ca. 04:00). I och med att arbetet till största del består av handskottning ställs höga krav på din fysiska förmåga.

Du erbjuds
 • Ett spännande och behovsstyrt deltidsjobb på sidan av studierna.
 • Kollektivavtalsenliga anställningsvillkor och lön.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som snöskottare kommer du att arbeta ute på olika platser med andra kollegor och det kommer att finnas depåer där du kan gå in och värma dig emellanåt. Då passen ofta startar långt innan soluppgång är det en fördel om du är driven till att tjäna pengar på sidan av studierna, medan dina vänner ligger och sover. Arbetspassens längd varierar beroende på snömängd. För den här tjänsten kommer du att skriva upp dig på en intresselista som visar kunden när du är tillgänglig för att jobba, så de kan ringa dig när snön faller. För denna tjänst kommer vi ställa höga krav på tillgänglighet.

Vi söker dig som
 • Studerar på universitet, yrkeshögskola eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% samt har ett väldigt flexibelt schema.
 • Har B-körkort och tillgång till bil, då du snabbt behöver kunna ta dig till arbetsplatsen när snön faller.
 • Gillar att arbeta med kroppen och är i god fysisk form då tunga lyft förekommer.
 • Talar och förstår svenska. Detta för att kunna ta emot specifika instruktioner via telefon och ute på plats.
Vi söker dig som är flexibel och kan agera effektivt när förutsättningarna i arbetsuppgifterna förändras. Du har lätt för att ta emot instruktioner och gillar att arbeta uthålligt tills arbetet är slutfört. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en hög arbetsmoral.

Övrig information
 • Start: Tidigast 1 november, men helt beroende efter när snön faller.
 • Omfattning: Beroende på väderförändringarna och snömängd.
 • Arbetstid: Arbetspassen kan vara förlagda under alla dygnets timmar.
 • Placering: Värmland med omnejd och du behöver kunna arbeta i Karlstad, Kristinehamn och Säffle.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svensk Markservice önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svensk Markservice är Sveriges ledande företag inom markskötsel. Deras affärsidé är att arbeta med markservice, vilket innebär att de sköter, utvecklar och anlägger utemiljöer på ett effektivt och kundnära sätt. De hjälper såväl offentliga och privata fastighetsägare med deras utemiljöer - året om.