Dokumentationsledare till Ingenjörsföretag som gör skillnad

Dokumentationsledare till Ingenjörsföretag som gör skillnad

Coronasmittan som sveper över världen slår mot många olika branscher men hos oss ska den inte få vinna! Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och kvalitetssäkra samt ett driv som heter duga. Sök idag, vi går igenom urval löpande!

Information om uppdraget

Som dokumentationsledare så har du en stödjande och ledande expertroll genom projektets alla faser. Din roll är att stötta projektledaren i alla olika dokumentationsfrågor samt agera support i övriga frågor kring den tekniska dokumentationen ut till projektledare/delprojektledare och leverantörer.

Du erbjuds en roll där du får möjlighet att växa, prestera och verkligen visa vad du går för. Du kommer arbeta med de bästa och skapa relationer som du bara vågat drömma om. Du blir även delaktig i ett expansivt företag med god samanhållning

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Svara på frågor kring dokumentationskrav.
 • Granska formalia, se till att det är rätt mallar, ritningsnummer osv som används.
 • Säkerställa strukturen i slutdokumentationen.
 • Arbeta med utvecklingsarbete.
Dina ansvarsområden är att stötta projektledarna i alla dokumentationsfrågor. Samordna leveranser och ta emot leveranser och hjälpa till med strukturer i arbetet. Du kommer att se till att processer och rutiner finns, fungerande och uppdaterade. Du strävar hela tiden efter att komma framåt. Du vet om när ditt arbete behöver gå in i nästa fas och kan utvärdera dem delar som behöver göras om.

Vi söker dig som

har en teknisk utbildning och gärna erfarenhet från elkraft eller energisektorn. Har du erfarenhet av att jobba med teknisk informations- eller dokumentationshantering så är det ett stort plus. Du har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Du är en god lyssnare och ser möjligheter till förbättringar som effektiviserar och leder till smarta lösningar. Du är en drivande person som gärna agerar som spindeln i nätet. Du kommer att ha många kontaktytor därför ser vi att du som söker är relationskapande och har ett utpräglat servicetänk.

Som person är du:
 • Ansvarstagande
 • Lösningsorienterad
 • Serviceminded
 • Initiativtagande
Övrig information
 • Start: Maj
 • Omfattning: Heltid, 08-17
 • Placering: Karlstad
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Etteplans önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Etteplan är ett globalt ingenjörsbolag med över 3.400 specialister som arbetar efter devisen 'Engineering with a difference'. Vi är övertygade om att morgondagens tekniska utmaningar kräver nya angreppssätt, och att varje medarbetare är viktiga för att uppnå detta.
Med djupgående erfarenheter från flera branscher tillämpar vi vårt tänkande på tre områden: Engineering, Software och Embedded samt Teknisk dokumentation. Resultatet av Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter.
Med drygt 60 kontor i Sverige, Finland, Nederländerna, Tyskland, Polen och Kina erbjuder vi en verklig global affärsmiljö. Här finns många möjligheter för alla som brinner för att lära sig nytt och trivs med att utvecklas med kollegor. Nyfiken på att bli en i vårt team? Skicka in ditt CV så har du tagit första steget.