Distriktssäljare till marknadsledande bolag inom storkök

Distriktssäljare till marknadsledande bolag inom storkök

Storköksinnovationer i Alingsås utökar nu säljorganisationen med en distriktssäljare i region Värmland. I bolaget finns en lång erfarenhet och expertis som innebär att du kommer representera ett väl ansett bolag och få möjlighet till en stor utveckling i din roll!

Information om uppdraget

Storköksinnovationer i Alingsås AB är ett familjeägt företag med tjugo anställda. Huvudkontoret finns i Alingsås och som distriktssäljare kommer du ansvara för regionen Värmland.

Företagskulturen är säljorienterad där man trivs med ett högt tempo och där kund och affären ställs i första rummet!

Bolaget arbetar med försäljning av storköksutrustning till restaurang, sjukhus, äldreboende, skolor etc. De är verksamma inom alla områden där utrustning behövs för större hantering av livsmedel, de är marknadsledande inom sin bransch och expanderar vilket föranleder behovet om ytterligare en säljare i regionen. Idag bearbetas regionen av en säljare som kommer förvalta befintliga kunder medan din roll främst blir att prospektera och bearbeta nya kunder.

Du erbjuds:
 • En säljdriven organisation med goda utsikter för tillväxt och expansion och därmed möjligheter för dig att lyckas i din roll
 • En närmsta chef och tillika mentor med lång erfarenhet av försäljning såväl som branschen
 • Ett bolag där de anställda trivs och stannar länge
 • En trygg fast grundlön tillsammans med en provisionsmodell utan tak
Arbetsuppgifter

Som distriktssäljare kommer du arbeta både med uppsökande försäljning och med att vårda och förvalta befintliga kunder och relationer, där du till exempel är ute hos dina pågående projekt för att skapa relationer med entreprenörer och byggare som kan leda dig till nästa behov.

Du kommer sälja storkök till privat- såväl som offentliga kunder och hantera säljprocessen från ax till limpa, det vill säga nätverkande, prospektering, säljsamtal över telefon, fysiska möten, förhandling och avslut där du tillhandahåller ett komplett storkök efter din kunds önskemål.

Du kommer ha en budget och tydliga mål att leverera mot och få möjligheten till att, med frihet under ansvar, planera din tid och väg till att nå uppsatta mål. Du rapporterar till bolagets VD.

Som nyanställd kommer du få en teknisk introduktion av produkterna och utbudet samt vara med vid byggnationerna av ett sålt storkök. Du kommer få ett stöd av din närmsta chef men förväntas dock vara hungrig och driven på att självständigt kasta dig ut på fältet för att skapa affärer och resultat.

Vi söker dig som
 • Har relevant eftergymnasial utbildning
 • Har minst ett års erfarenhet av B2B-försäljning
 • Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat då du kommer ha kontakt med kunder på båda dessa språk
 • Innehar B-körkort
 • Det är meriterande om du har tekniskt intresse då det ger dig en förståelse för hur storköken kan byggas upp.
För att trivas och prestera i rollen ser vi att du är:
 • Resultatinriktad
 • Självgående
 • Affärsmässig
 • Mogen med en bra självinsikt
Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Placering: Värmland med omnejd. Du utgår från ditt hemmakontor och placeringsort är flexibel.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Storköksinnovationer i Alingsås AB marknadsför och distribuerar varor och tjänster inom området storkök och butik till såväl privata som offentliga kunder. De tillhandahåller kompletta storkök inklusive design, installation och utbildning. Genom stort engagemang och på ett kundorienterat och professionellt sätt tillhandahåller de information, säljer och marknadsför de det optimala köket efter sina kunders önskemål i storkök, restaurang och butik.