Controller till myndighet i Karlstad sökes!

Controller till myndighet i Karlstad sökes!

Har du arbetat som controller i några år och vill hoppa på något nytt? Nu får du möjligheten att söka denna roll hos vår kund som är i en omställningsfas. Rollen som controller är en viktig funktion som kräver att du är analytisk och kommunikativ. Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en controller. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är på heltid och du kommer arbeta hos vår kund i Karlstad.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som controller leder du avdelningens arbete med verksamhetsplanering och uppfoljning samt medverkar i framtagande av arsredovisning och budgetunderlag saval ekonomiskt som verksamhetsmassigt. Du arbetar strategiskt med analyser, rapporter och framtagande av beslutsunderlag gallande bade verksamhets- och ekonomistyrningsfragor.

Du ingar i avdelningens ledningsgrupp och har en viktig roll i utvecklingen av avdelningens verksamhet. Du ar ocksa avdelningens kontaktpunkt mot kundens centrala ekonomiavdelning samt samordnar och tar fram forslag till avdelningsgemensamma styrdokument och ar en utredningsresurs pa avdelningen. Avdelningschefen kommer att vara din narmaste chef.

Vi söker dig som
 • Har en gymnasieutbildning eller en likvardig utbildning
 • Genomgatt utbildning inom aktuellt omrade
 • Minst tre (3) ars arbetslivserfarenhet som controller
 • Goda kunskaper i MS Office eller likvardigt
 • Kunskaper i analysverktyg (exempelvis QlikView och Insikt)
 • Kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, Visma m.fl.)
 • Erfarenhet av statlig redovisning
 • Kunna kommunicera obehindrat pa svenska, saval i tal som skrift
Som person är du:
 • Analytisk
 • Kommunikativ
 • Samarbetsvillig
Övrig information:
 • Start: 8 augusti 2022
 • Omfattning: heltid till och med februari 2023 med möjlighet till förlängning
 • Placering: Karlstad
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se