Byggnadskonstruktör till Structor Värmland AB!

Byggnadskonstruktör till Structor Värmland AB!

Nu söker vi efter dig som är examinerad byggnadsingenjör och som vill ta dig in i en platt organisation där allas åsikt och tankar är lika mycket värda och där kompetensutveckling är i stort fokus! Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Bolagen inom Structor samverkar under namnet Structor eller Structorgruppen. I dagsläget består gruppen av sammanlagt 35 partnerägda specialistbolag med cirka 500 konsulter verksamma från Lycksele i norr till Malmö i söder. Utöver den svenska gruppen finns också, sedan ett antal år, en fristående Structorgrupp i Norge som vid halvårsskiftet 2018 består av åtta bolag med totalt ett 80-tal anställda. Structor Värmland AB startade år 2007 och är ett oberoende bolag som består av 18 stycken anställda utspridda på kontoren i Karlstad, Hagfors och Jönköping.

På Karlstadkontoret är de för tillfället 8 stycken som arbetar och de vill bli fler! Denna platta organisation präglas av en prestigelöshet där alla hjälper varandra. Medarbetarna beskrivs som stöttande och hjälpsamma, där alla är lagspelare ut i fingerspetsarna. Det finns ett stort fokus på teambuilding och att alla på arbetsplatsen ska känna sig välkomna och uppskattade. Varje år erbjuds bland annat sommaravslutningar, julbord och resor antingen inrikes eller utrikes.

Du kommer arbeta som byggnadskonstruktör inom betongprefab, där dina främsta arbetsuppgifter kommer innefatta modellering och ritningar. Det kommer finnas ett stort fokus på kompetensutveckling genom Structors egna akademi, där utvecklingsmöjligheterna är otroligt stora. På Structor Värmland AB utförs det allt från små till stora konstruktionsuppdrag som t.ex. bostäder, kontor, hotell, industrier, skolor och sjukhus. För att du ska trivas i rollen är det en förutsättning att du är driven, engagerad och logiskt lagd. Det är även av yttersta vikt att du trivs med att vara en stöttande lagspelare samtidigt som du inte har några problem med att självständigt sköta och driva dina arbetsuppgifter framåt.

Du erbjuds
 • Utvecklingsmöjligheter genom Structors egna akademi
 • Frihet under ansvar
 • En arbetsplats i centrala Karlstad med fräscha lokaler
 • Högt friskvårdsbidrag, en bra sjukvårdsförsäkring samt en årlig vinstdelning på 25% som delas rakt av mellan samtliga anställda
Du kommer bli anställd som konsult via oss på Academic Work i 6 månader, därefter är tanken att du blir överrekryterad till Structor Värmland AB, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Modellering i programvaran Tekla (3D modellering)
 • Ritningar (tillverkningsritningar och montageritningar)
Vi söker dig som
 • Har en avslutad examen från högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik, alternativt har några års arbetslivserfarenhet inom byggnadskonstruktion
 • Kan kommunicera obehindrat i svenska, både i tal och skrift
 • Kan uppvisa ett godkänt belastningsregister
Det är meriterande ifall du som söker under din utbildning har varit ute på praktik som innefattat prefab eller montage, där du exempelvis har praktiserat som biträdande arbetsledare.

Som person är du:
 • Självgående
 • Problemlösande
 • Initiativtagande
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Karlstad
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Structor Värmland AB har kontor i Karlstad, Hagfors och Jönköping. Verksamheten startade år 2000 och bolaget har i dagsläget 18 anställda utspridda över kontoren. Deras uppdragsgivare finns i hela Sverige och även i grannlandet Norge. Huvudinriktning är prefabstommar till industri, bostäder, kontor, skolor etc. men kontoret arbetar även med allmänkonstruktion inom industrin. Structor Värmland AB är främst inriktat mot byggkonstruktion och projektledning.