Administratör till Värmlandsschakt

Administratör till Värmlandsschakt

Vill du bli en del av ett härligt och sammansvetsat gäng? Är du noggrann som person och har IT-kunskaper? Sök då tjänsten som administratör hos Värmlandschakt. Värmlandsschakt grundades som en ekonomisk förening år 1959, och har utvecklats till att idag vara 100 medlemsföretag. De står för kvalitet och helhetsansvar och deras verksamhet vilar på en stark kompetens runt om i hela Värmland. Vi tillämpar löpande urval, så sök redan idag!

Information om uppdraget

Vi söker en positiv och flexibel administratör som kan arbeta i affärssystemet T5.

Du kommer att jobba tillsammans med ett team på cirka 12 personer där du erbjuds en noggrann introduktion för att på bästa möjliga sätt komma igång med jobbet!

Uppdraget är ett föräldravikarieat på 6 månader, med start 1/8.

Du erbjuds

* En närvarande och dedikerad konsultchef som finns med dig under hela uppdraget och självklart hjälper dig vidare i karriären, förutsatt att du gjort ett gott arbete

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att hjälpa medlemmarna i Värmlandsschakt med administrativa uppgifter som exempelvis fakturering, prissättning, kontroll av ordrar. Detta kommer du göra i affärssystemet T5. Vi söker en person som har administrativ erfarenhet och förståelse för affärssystem.

Vi söker dig som

Som person är du
  • Ansvarstagande
  • Samarbetsvillig
  • Noggrann
Övrig information
  • Start: 2022-08-01 eller efter överenskommelse
  • Omfattning: 6 månaders uppdrag, heltid
  • Placering: Karlstad
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vi är 100 företag i ett tätt och nära samarbete, alla med Värmland som hemmamarknad. Det gör att vi känner ett extra starkt ansvar och stor delaktighet i Värmlands fortsatta utveckling och framtid." Läs mer på https://www.varmlandsschakt.se