Account Manager till Techstep!

Account Manager till Techstep!

Är du en tävlingsinriktad lagspelare som brinner för säljyrket? Har du dessutom ett intresse för hur mobilitet kan hjälpa företag att hitta effektiviseringar internt och skapa värde gentemot slutkund så har vi en spännande säljtänst hos Techstep. Här kommer du till en arbetsplats som satsar på dig genom säljutbildning, coachning i vardagen och närvarande ledarskap.

Information om uppdraget

Som Account Manager B2B kommer du att sälja produkter och tjänster inom mobilitetsområdet så som hårdvara, telefonväxlar och tillhörande mobilitetstjänster. Du ansvarar för att skapa tillväxt genom nya kunder samt bearbetning av befintliga kunder inom segmentet små/medelstora företag. Du kommer få ett utvecklande och stimulerande arbete i en kreativ miljö med Techsteps breda portfölj av tjänster. I rollen kommer du att vara ansvarig för hela försäljningsprocessen, från bokning av kundbesök och genomförande av kundmöte till avslut.

Techstep som koncern har idag ca 300 anställda i Norden och 150 anställda i Sverige och 550+ kunder i olika branscher inom privat och offentlig sektor. Bolaget är noterat på Oslobörsen och omsatte förra året 1 142 miljoner norska kronor och genererade ett bruttoresultat på 378 miljoner norska kronor. Techstep har som mål att 2025 förvalta 1 miljon mobila enheter och är stolta över att vi nyligen fick en honorable mention av Gartner inom deras område Managed Mobility Services (MMS).

Du kommer ingå i ett säljteam som består av fem utesäljare med olika lång erfarenhet. Här finns stora möjligheter till att utbyta kunskap vilket vi på Techstep värdesätter. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team som jobbar för affärer, god lagkänsla och ett härligt arbetsklimat.

Du erbjuds
 • Möjligheten att arbeta hos en av de främsta aktörerna inom mobilitet i Sverige och i en bransch som är på väg framåt. Du erbjuds ett dynamiskt arbete i samverkan med säljare och kunder samt en flexibel arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik.
 • För dig med rätt ambition och inställning finns det på sikt mycket goda möjligheter att utvecklas vidare inom försäljning på företaget.
Arbetsuppgifter

Med en hög aktivitetsgrad ska du spendera den största delen av tiden tillsammans med kund och genom proaktivt säljarbete driva in nya kunder, skapa affärsmöjligheter och generera tillväxt på dina befintliga kunder samt bygga långsiktiga relationer där du presenterar lösningar, tjänster och erbjudanden och kommunicerar det värde som Techstep tillför till kundens verksamhet.

Specifika arbetsuppgifter:
 • Boka kundmöten via telefon.
 • Arbeta mot små/medelstora företag och genomföra cirka 5-10 kundbesök per vecka.
 • Arbeta med nykundsbearbetning och befintliga kunder.
 • Arbeta mot tydliga mål och KPI:er så som egen försäljningsbudget.
Vi söker dig som
 • Arbetat minst 2 år med B2B försäljning från IT/Telekom branschen
 • Har god vana av Microsoft 365
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
 • Innehar körkort B
Som person är du en lagspelare med tävlingsinstinkt. Tjänsterna/produkterna som du säljer kan ibland vara komplexa och du behöver därför ha huvudet på skaft. Du motiveras av goda prestationer och är inte rädd för att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. Du har även en mycket god förmåga att knyta kontakter och skapa långsiktiga relationer. Driv är det som tar dig framåt!

Specifikt efterfrågade kompetenser:
 • Affärsmässig
 • Resultatinriktad
 • Självgående
 • Kommunikativ
Vidare ser vi att du är en person som kan leva efter Techsteps värderingar Accountable, Respect, Open Minded, Challenger - Together we are Team Players.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Karlstad eller Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Techsteps önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se