.NET-utvecklare med siktet inställt på nästa utmaning?

.NET-utvecklare med siktet inställt på nästa utmaning?

Vi söker dig som har erfarenhet inom .NET och SQL till ett mindre företag i Karlstad. Om du är intresserad av att växa tillsammans med kompetenta kollegor i ett företag i tillväxt har du nu chansen. Vi ser fram emot din ansökan för att berätta mer!

Information om uppdraget

Företaget är specialiserat mot skräddarsydd programutveckling där varje projekt anpassas efter kunden. Tillsammans med ett sammansvetsat team arbetar du kundspecifikt med databasnära applikationer.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund. All kontakt sker med Academic Work.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet inom .NET och SQL
  • Vill arbeta kundnära och lösningsfokuserat
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska
Som person är du:
  • Problemlösande
  • Självgående
  • Affärsmässig
Tjänsten passar dig som trivs som bäst i ett mindre sammanhang med stort inflytande. Du värderar kvalitet och goda kundrelationer och söker en familjär arbetsmiljö.

Övrig information

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work. Frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se