Låstekniker till Byggbeslag

Låstekniker till Byggbeslag

Är du kunnig inom dörrmiljö, lås och säkerhet? Har du erfarenhet av byggbranschen och är intresserad av passersystem, el och mekanik? Då kan du bli en viktig del av BYGGBESLAGs teknikerteam i Karlstad.

Som tekniker hos oss kommer du att arbeta i våra projekt- och serviceuppdrag. Arbetet innebär ett nära samarbete med projekt- och produktionsledare samt övriga tekniker.

DU SOM PERSON
Vi söker dig som är en problemlösare och har förmågan att se helheten. Du är ansvarstagande och serviceinriktad och kan beskriva dig själv som nyfiken och intresserad av att lära nytt. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och är bekväm med att arbeta både ensam och i team.

Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet av mekanisk och elektromekanisk låsning, dörrautomatiker eller passersystem. Har du tidigare arbetat med installation av dörrstyrning, CCTV, inbrottslarm eller är utbildad låssmed är det också meriterande. Du har erfarenhet från byggbranschen och är van att hantera ritningar och liknande dokumentation. Trots våra tekniska önskemål är det du som person som är viktigast.

FÖR TJÄNSTEN GÄLLER:
  • Grundläggande datakunskaper och B-körkort
  • Du behärskar svenska, då du har kund- och leverantörskontakter
  • Resor i tjänsten förekommer.
  • Då våra kunduppdrag kan vara säkerhetsklassade krävs svenskt medborgarskap och godkänt utdrag från Polisens belastningsregister.

VI ERBJUDER DIG
  • Attraktivt friskvårdsbidrag
  • Företagshälsovård
  • Möjlighet till vårdförsäkring
  • Personlig servicebil med möjlighet till drivmedelsförmån

Du blir del av en expansiv verksamhet med cirka 300 kollegor runt om i landet, som tillsammans bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Variationen av kundprojekt i Karlstad med omnejd är stor och du arbetar med engagerade och kunniga arbetskollegor med lång och bred erfarenhet. Vi erbjuder dig en mycket flexibel tjänst och du kommer att vara en nyckelperson i den fortsatta tillväxten i regionen. Du får chans att växa både som person och i din yrkesroll. För dig som tekniker finns även välutvecklade digitala verktyg, som underlättar och stöttar i vardagen.

Tjänsten är placerad i Karlstad.

ANSÖKAN OCH KONTAKT
Välkommen med din ansökan, som innehåller CV och personligt brev, till christian.nykvist@byggbeslag.se

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Märk din ansökan med "Låstekniker Karlstad". Sista ansökningsdag är 2022-06-20, men urval kommer ske löpande, så vänta inte med din ansökan.

Om du har frågor kring tjänsten, tveka inte att kontakta produktionsansvarig Christian Nykvist på telefon 010-163 64 13.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.byggbeslag.se
Sista ansökningsdag 20 juni 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning – målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vårt företag växt. Vi har kommit närmare våra kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet.