Hoppa till innehåll
Yaskawa Nordic AB logotyp

Yaskawa i Torsås rekryterar nu fler erfarna montörer!

Publiceringsdatum
21 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu har du chansen att arbeta på ett av Sveriges mest högteknologiska arbetsplats!
Har du erfarenhet som montör, ett gediget intresse för teknik och gillar att skruva och meka?
Yaskawa i Torsås växlar upp och söker nu erfarna montörer för rekrytering!


Om Yaskawa Nordic

Yaskawas verksamhet i Sverige grundades på 70-talet och är en del av globala Yaskawa Electric Corporation, en koncern börsnoterad i Tokyo. Yaskawa är en av världens ledande tillverkare av industrirobotar samt el- och servomotorer. Det finns över en halv miljon MOTOMAN-robotar installerade över hela världen.

Yaskawa Nordic är en tongivande del av en global koncern van att trampa ny mark med hjälp av automationslösningar i världsklass. Med tillgång till internationellt ledande teknologi skapar vi tillväxt och konkurrenskraft på hemmaplan.

Vill du vara med på en resa där du är en värdefull del av ett team som är i full gång att tillverka morgondagens teknikprodukter till kunder runt om i världen. Som anställd hos Yaskawa har du stora möjligheter till personlig utveckling i ett expansivt företag.

Välkommen att läsa mer om Yaskawa här: Yaskawa Sweden

Arbetsuppgifter

Yaskawa Nordic söker nu fler montörer för rekrytering med erfarenhet och intresse av tekniskt montage. Som anställd av Yaskawa kommer du ha varierande arbetsdagar. Du kommer att ingå i ett arbetslag som montör/mekaniker där dina främsta arbetsuppgifter är att montera och bygga upp robotsystem efter ritningar till kunder inom tillverkningsindustrin.

Formell kompetens
  • B-körkort
  • Truck- och Traverskort
  • Ritningsläsning
  • Goda kunskaper i svenska språket
Din bakgrund

Vi tror att du som söker har fordonsteknisk eller annan praktisk utbildning och/eller tidigare arbetslivserfarenhet som installatör, maskinbyggare eller montör. Du bör ha god teknisk förståelse, verkstadsvana och gilla att skruva och meka. Du är högpresterande, har vana att analysera tekniska utmaningar och lösa dem.

Personliga egenskaper

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarstagande. Du har hög arbetsmoral, trivs med att arbeta i team och har ett genuint intresse för tillverkningsindustrin.

Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga och flexibilitet.

Information
I den här rekryteringen samarbetar Yaskawa med Lernia vilket betyder att Lernia hanterar rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av Yaskawa.

Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning / Heltid / Dagtid / Torsås.
Tillträdesdag enligt överenskommelse med Yaskawa. Resor kan förekomma i samband med installation hos kund.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan - redan idag!

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/


Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Yaskawa Nordic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 april 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.