Hoppa till innehåll
Yaskawa Nordic AB logotyp

Lernia rekryterar erfarna montörer till Yaskawa i Torsås

Ansök nu
Vår kund Yaskawa i Torsås växlar upp och söker nu nya erfarna montörer för rekrytering!

Har du erfarenhet som montör men också har ett stort tekniskt intresse och gillar att skruva och meka? Kanske är det du som är den rätta till Yaskawa?

Arbetsuppgifter

Yaskawa Nordic söker just nu montörer med gedigen erfarenhet av tekniskt montage. Du kommer att ingå i arbetslag som montör/mekaniker och exempel på arbetsuppgifter är att montera och bygga upp robotsystem för kunder inom tillverkningsindustrin.

Formell kompetens
  • B-körkort
  • Truck- och Traverskort
  • Ritningsläsning
  • Goda kunskaper i svenska språket
Din bakgrund

Vi tror att du som söker har fordonsteknisk eller annan praktisk utbildning och/eller tidigare arbetslivserfarenhet som installatör, maskinbyggare eller montör. Du bör ha god teknisk förståelse, verkstadsvana och gilla att skruva och meka. Du är högpresterande, har vana att analysera tekniska utmaningar och lösa dem.

Personliga egenskaper

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarstagande. Du har hög arbetsmoral, trivs med att arbeta i team och har ett genuint intresse för tillverkningsindustrin.

Vi värdesätter också egenskaper som samarbetsförmåga och flexibilitet.

Information
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning / Heltid / Dagtid / Torsås.
Tillträdesdag enligt överenskommelse. Resor kan förekomma i samband med installation hos kund.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan - redan idag!

I den här rekryteringen samarbetar Yaskawa med Lernia vilket betyder att Lernia hanterar rekryteringsprocessen men du blir anställd av Yaskawa.

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vill du arbeta på en av Sveriges mest högteknologiska arbetsplats? Vill du vara med på en resa där du är en del av ett team som är i full gång att tillverka morgondagens teknikprodukter till kunder runt om i världen. Du kommer få chansen att vara med på en resa i ett expansivt företag.

Läs mer om Yaskawa här: Yaskawa Sweden

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare