Lernia söker semestevikarier till Tarkett inom produktionsplanering, customer service, R&D, IT,...

Lernia söker semestevikarier till Tarkett inom produktionsplanering, customer service, R&D, IT,...

Om tjänsten

Söker du efter ett lärorikt arbete och drivs av utmaningar och möjligheter till att lära dig nya saker? Välkommen att söka ditt sommarjobb hos oss!

I samarbete med Tarkett i Ronneby, söker Lernia engagerade och drivna semestervikarier inom följande områden: customer service, produktionsplanering, kvalitet, labb, R&D, IT eller ekonomi. Här får du möjligheten att utvecklas med varierande arbetsuppgifter och spännande utmaningar. En bra erfarenhet att ha i ditt CV för framtida arbeteten.

Ange gärna i din ansökan vilket/vilka område du är intresserad att jobba inom.

Om Tarkett

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för hemmiljö såväl som hela funktionslösningar för offentlig miljö. Tarkett erbjuder ett rikt utbud av trägolv, plastgolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg. Med sina ca 13 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2021 omsatte företaget 2,8 mrd Euro. Ronneby är koncernens största produktionsenhet för homogena plastgolv för offentlig miljö. Tarkett arbetar enligt WCM, World Class Manufacturing, vilket är en metodik inom Lean Production som fokuserar på hur vi ska utveckla vår tillverkning till att nå världsklass. För mer information vänligen besök www.tarkett.se

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden

Förekommande arbetsuppgifter inom customer service, produktionsplanering, kvalitet, lab, R&D, IT eller ekonomi. Arbetsuppgifterna varierar på olika avdelningar men merparten är administrativa arbetsuppgifter där dina främsta arbetsredskap är dator och telefon.

Kravprofil
  • Du som söker skall ha fyllt 18 år vid sommarjobbets start.
  • Fullgjord eller påbörjad gymnasieutbildning.
  • Drogtest kommer att utföras innan anställning.
  • Högskoleutbildning är meriterande.
  • Fullgott färgseende krävs på vissa tjänster
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, kommunikativ och en driven lagspelare. Att du är ansvarstagande och har en positiv inställning är egenskaper vi värdesätter högt hos dig. Det är viktigt att du är säkerhets- och kvalitetsmedveten.

Anställning/omfattning/tjänstgöringsort

Semestervikariat/Heltid/Dagtid/Ronneby

Tillträdesdag

Tjänsterna kommer tillsättas löpande. Anställningen pågår under sommarmånaderna juni-augusti.

Information

Passar du in på ovanstående profil så tveka inte att ansöka redan idag!

Vid frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på Lernia: Linda Nilsson, linda.nilsson@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 30 mars 2023 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.