Rörmontör till Saab Karlskrona

Rörmontör till Saab Karlskrona


Rörmontör till Saab Karlskrona

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Saab Kockums AB är en helhetsleverantör av marin högteknologi i världsklass - på ytan och under. Vi designar, bygger och underhåller marina ytfartyg och ubåtar som innehåller världens mest avancerade smygteknik. Andra framgångsrika produkter är det luftoberoende Stirling (AIP) systemet och minröjningssystem. På Saab Kockums AB är produktionen hjärtat i varvsverksamheten. Vi ansvarar för nybyggnation, ombyggnad samt underhåll av ytfartyg och u-båtar. Att jobba hos oss innebär att du får jobba med morgondagens teknologi i en miljö som andas både nytänkande och världsarv. För att Saab Kockums AB ska kunna tillhöra världseliten, både på ytan och under, krävs framsynthet, fantasi och kreativitet. Kanske är just Du den vi söker.

Dina arbetsuppgifter
Som rörmontör på Saab Kockums kommer dina främsta arbetsuppgifter vara riktade mot tillverkning och montering av rörsystem inom nybyggnad, ombyggnad och underhåll av ubåtar och ytfartyg. Vi använder oss av svetsmetoder som TIG och orbital-svetsning. I rörsystemen förekommer material så som rostfritt, kopparnickel, koppar, titan och olegerat. Detta gör att jobbet är mycket varierande och ger goda möjligheter att utveckla ditt hantverk och yrkeskunnande.

Att arbeta i vår produktion ställer krav på dig som medarbetare. Den utmanande arbetsplatsytan ombord, gör samarbetet över avdelningsgränserna vitalt. Därför bör du ha en förmåga att samarbeta och uppfatta hur ditt arbete kommer att påverka dina arbetskamraters arbete. Som rörmontör i vår utrustningsverkstad är det viktigt att du som medarbetare är noggrann och att du drivs av en vilja att utvecklas.

Din profil
För att lyckas hos oss ser vi gärna att du har en gymnasieutbildning inom VVS eller motsvarande, kunskap inom ritnings- och schemaläsning samt god material-och tillsatskännedom. Som rörmontör bör ni ha kunskap om fästförband och mätteknik. Du bör tidigare bearbetat material genom bland annat borrning, gängning, bockning och kapning.

Meriterande är om du tidigare arbetat med hårdlödning, TIG-svetsning och om du innehar en svetslicens. Vi förväntar oss att du har en god grundläggande datorvana.

Resor, både inrikes och utrikes kan förekomma.

Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vänligen notera att rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

Frågor om tjänsten? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Ella Olausson, 0455-325362, ella.olausson@skill.se, Caroline Persson, 0455-325366, caroline.persson@skill.se

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 23 feb 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything. Vi ser fram emot din ansökan!