CNC-Operatör till Saab Karlskrona

CNC-Operatör till Saab Karlskrona


CNC-Operatör till Saab Karlskrona

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Saab representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Våra kunder finns inom svenska Försvarsmakten men även inom utländska försvarsmakter och företag. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss och att arbeta med den senaste tekniken inom det marina området.

Din vilja till utveckling och dina personliga egenskaper väger tungt när vi nu utökar vår avdelning.

Dina arbetsuppgifter
Är det dags att vidareutveckla dig inom CNC? Saab har påbörjat produktionen av världens modernaste ubåtar med den absolut senaste tekniken. Samtidigt skapar vi i Karlskrona ett av världens modernaste skeppsvarv.

Vi behöver dig!

Som CNC-operatör kommer du vara en del i ett team som arbetar med bearbetning av material som sedan ska användas i produktion. Som CNC operatör kommer du utmanas varje dag och du kommer utveckla dina egna kunskaper och växa som person.
För att funka hos oss är det viktigt att du är en glad och positiv person som vill utvecklas. Som CNC-operatör hos oss är det viktigt att du sedan tidigare har ett öga för noggrannhet och kvalité.

Din profil
Krav:
- Tidigare erfarenhet som CNC-operatör inom antingen svarv, fräs eller karusellsvarv
- Goda kunskaper i ritningsläsning.
- Arbetat med att ställa maskinen med material och verktyg.
- Bearbetat större detaljer.
- Arbete i Mazatrol eller Heidenhain.
- Skriva program efter ritning.
- Arbeta i MasterCAM
- Tidigare erfarenhet av enstyckstillverkning är meriterande.

För att du ska lyckas hos oss ser vi gärna att du har någon form av utbildning eller mångårig yrkeserfarenhet inom CNC.

Hos oss är det viktigt att du som medarbetare är lösningsorienterad, noggrann och att du drivs av en vilja att utvecklas.

Att arbeta i vår produktion ställer krav på dig som medarbetare. Vilket gör samarbetet över avdelningsgränserna vitalt. Därför bör du ha en förmåga att samarbeta och uppfatta hur ditt arbete kommer att påverka dina arbetskamraters arbete.

Arbetets karaktär gör att du bör behärska engelska.

Arbetstiderna är skift, men dagtid kan förekomma.

Ansökningsförfarande
Anställningar sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För att få möjlighet till anställning krävs godkänd hälsokontroll samt godkänd säkerhetskontroll.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Kontakta ansvarig rekryterare Ella Olausson, 0455-325362, ella.olausson@skill.se eller Caroline Persson, 0455-325366, caroline.persson@skill.se

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 23 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything. Vi ser fram emot din ansökan!