Hoppa till innehåll
Samfast AB logotyp

Fastighetstekniker

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Edvin Strandberg
Email
Samfast AB är en stark aktör på fastighetsmarknaden i Karlskrona. Vi äger och förvaltar några av de finaste bostadshusen och fräschaste kommersiella fastigheterna i området.

Om oss:

Samfast AB ska vara en ledande aktör på de orter där man bedriver verksamhet. Företaget ska agera och uppfattas som långsiktigt och seriöst i all sin verksamhet. Våra fastigheter ska skötas bättre än genomsnittet och den allmänna uppfattningen ska vara att vi har trygga, välskötta och fräscha fastigheter med god inomhusmiljö. Våra medarbetare ska vara välutbildade och serviceinriktade med hyresgästens bästa för ögonen.

Bland dina arbetsuppgifter ingår beroende på tjänst:
  • Driftoptimering av värme-, ventilations- och kylanläggningar i våra fastigheter med hjälp av datoriserade styr-, regler-, och övervakningssystem i samråd med driftingenjör.
  • Felsökning och åtgärder i lägenheter och lokaler i samarbete med fastighetsskötare.
  • Att ta fram förslag på förbättrings- och åtgärdsförslag för bättre innemiljö, komfort och ekonomi på våra fastigheter.
Du som person:

För att trivas och lyckas i rollen tror vi du behöver drivas av att skapa en bra kundupplevelse för våra bostads- och kontorshyresgäster på ett långsiktigt och hållbart sätt. För oss är det viktigt att vi som kollegor trivs och har det bra tillsammans. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och tror du beskrivs som en positiv och serviceinriktad person som är lösningsorienterad och trygg i dig själv.

Du ska vara självgående och ha lätt att ta till dig instruktioner och kunna arbeta med många olika uppdrag samtidigt. B-körkort krävs. Beredskap ingår som en del i yrkesrollen. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och din ansökan ska bestå av ditt CV och ett brev där du motiverar varför du vill bli vår nya medarbetare. Mejla din ansökan till edvin.strandberg@samfast.com

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Samfast AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 augusti 2024 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

https://www.samfast.com/foretaget