Hoppa till innehåll
Rudvi Bil logotyp

Servicerådgivare till vår Kia-anläggning i Karlskrona.

Publiceringsdatum
04 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker nu servicerådgivare till vår Kia-anläggning i Karlskrona.

Vi är ett familjeföretag i andra generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Rudvi Bil grundades 1988 av Peter Rudvi, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 25 anställda inom koncernen och omsätter ca 330 MKR. Vi bedriver verksamhet inom två olika bolag, Rudvi Bil och Rudvi Fritid. Vi är Blekinges främsta auktoriserade återförsäljare för Kia, ett tryggt val för köp av begagnade bilar och Karlskronas ledande bilservicecenter. Vi är Rudvi Bil.

Tjänsten som servicerådgivare innebär att vara ansiktet utåt mot våra kunder, rådgivning och beräkning av prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår också att ha hand om bokningar, planera och fördela verkstadsjobb samt ta betalt över disk eller fakturering. En del av rollen innebär också att vara arbetsledare och styra våra tekniker. Det huvudsakliga målet är att överträffa kundernas förväntningar eftersom vi arbetar med produkter av nutida premium.

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Det är viktigt att du trivs med att jobba i arbetslag och besitter bra samarbetsförmåga. Kännedom om fordons uppbyggnad ses som ett stort plus.

Vi tror att du har en god känsla för service och har inställningen att hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter också att du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Meritande är om du har dokumenterad erfarenhet som servicesäljare/rådgivare inom branschen. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov i fokus. Som person är du strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare. Vi erbjuder dig det senaste inom biltekniken och det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas tillsammans med oss för att möta den nya framförallt laddbara tekniken.
Vi erbjuder dig:
  • En möjlighet att arbeta med ett av marknadens ledande och mest innovativa varumärke.
  • Ett självständigt arbete i ett spännande, expansivt och framgångsrikt företag.
  • Tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Fast månadslön
Arbetsort: Karlskrona
Omfattning: Heltid tillsvidare, Kollektivavtal finns.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan. Rudvi
Bil är och har alltid varit ett familjeföretag, men vi låter inte efternamnet avgöra vem som är en del av familjen. Våra tekniker, säljare och kunder är alla en del av familjen för oss.

Du som kund kan alltid vänta dig att bli mött som en uppskattad familjemedlem när du kommer hit, och om du inte redan är kund ser vi fram emot att välkomna dig till familjen!

Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av vårt oerhört starka varumärke, som alla är marknadsledande inom laddbart. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget.
Rudvi Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 april 2024 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren