Hoppa till innehåll

Fordonstekniker - Kia / Rudvi Bil

Vi söker nu en fordonstekniker
till vår Kia-anläggning i Karlskrona.

Tjänsten som tekniker innebär att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll Kia personbilar.
Hantera arbetsorder enligt standards och rutiner. Hantera våra kunders egendom på ett varsamt och betryggande sätt. Rollen innebär viss kundkontakt varför det är viktigt att du uppträder positivt och förtroendefullt.

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Det är viktigt att du trivs med att jobba i arbetslag och besitter bra samarbetsförmåga. Du har fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet från branschen. Du söker lätt den information som behövs och har lätt för att ta till dig skriftliga instruktioner. Utöver detta har du även en god datorvana. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med Kia är det en merit. B-körkort är ett krav. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov i fokus. Som person är du strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare. Vi erbjuder dig det senaste inom biltekniken och det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas tillsammans med oss för att möta den nya framför allt laddbara tekniken.

Vi erbjuder dig:
  • En möjlighet att arbeta med ett av marknadens ledande och mest innovativa
varumärke.
  • Ett självständigt arbete i ett spännande, expansivt och framgångsrikt
företag.
  • Tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda
utvecklingsmöjligheter.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Fast månadslön

Arbetsort: Karlskrona

Omfattning: Heltid tillsvidare

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan. Rudvi Bil är och har alltid varit ett familjeföretag, men vi låter inte efternamnet avgöra vem som är en del av familjen. Våra tekniker, säljare och kunder är alla en del av familjen för oss.

Du som kund kan alltid vänta dig att bli mött som en uppskattad familjemedlem när du kommer hit, och om du inte redan är kund ser vi fram emot att välkomna dig till familjen!

Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av vårt oerhört starka varumärke, som alla är marknadsledande inom laddbart.
Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget.
Rudvi Bil logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec. 2023 (32 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag i andra
generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Rudvi Bil grundades
1988 av Peter Rudvi, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 25 anställda inom koncernen och omsätter ca 325 MKR. Vi bedriver verksamhet inom två olika bolag, Rudvi Bil och Rudvi Fritid. Vi är Blekinges främsta auktoriserade återförsäljare för Kia, ett tryggt val för köp av begagnade bilar och Karlskronas ledande bilservicecenter. Vi är Rudvi Bil.
http://www.rudvibil.se