Roxtec International AB söker sommarjobbare

Roxtec International AB söker sommarjobbare

Vill du också bidra till en säkrare värld? Nu söker vi sommarjobbare till Roxtecs i Karlskrona!

Roxtec är världsledande inom utveckling och tillverkning av modulbaserade tätningslösningar för kabel- och rörgenomföringar. Vårt flexibla system används inom allt från energibranschen till varvsindustrin för att skydda liv och tillgångar från riskfaktorer som eld, gas och vatten. Roxtec är en snabbväxande koncern som servar kunder på mer än 80 marknader genom dotterbolag och lokala distributörer. Läs mer på www.roxtec.com


Ett flertal tjänster
Roxtec är en effektiv, ständigt växande organisation som täcker in tekniskt arbete inom produktutveckling, testning, design, konstruktion, tillverkning samt logistik. Vårt uppdrag är att utveckla, erbjuda och supporta tätningslösningar för kabel- och rörgenomföringar som möter kundernas behov, skapar värde och genererar lojala, återkommande kunder. Den huvudsakliga delen av vår organisation finns vid huvudkontoret i Karlskrona.

Roxtec erbjuder sommarjobb inom ett flertal olika yrken och affärsområden. Vi har under 2023 glädjen att välkomna sommarpersonal till följande avdelningar: produktion, montering, logistik. Ett sommarjobb hos oss öppnar dörren till spännande karriärmöjligheter såväl i Sverige som utomlands.

Kvalifikationer
Vi söker kunniga och passionerade personer som trivs i en tempofylld miljö. Om du vill jobba på Roxtec bör du vara flexibel, positivt inställd till förändringar och genuint kundorienterad. Vi är mycket måna om att lösa problem som dyker upp och ständigt beredda på att svara på frågor. I Roxtecvärlden utförs arbetsuppgifter ofta i nära samarbete med andra, vilket betyder att vår yrkesmässighet gärna kommer i fokus. Det är därför viktigt att tycka om lagarbete, vara ödmjuk och ha lätt för att kommunicera och samarbeta. Som person behöver du vara noggrann och full av energi.

Snabbhet, enkelhet och flexibilitet är nyckelord för oss på Roxtec, och de bör kännas naturliga som ledord även för dig.

Då vi är ett globalt företag med dotterbolag runt om i världen kan din tjänst innebära frekventa internationella kontakter. Det är viktigt att du har förmågan att förstå och hantera olika kulturer och att du behärskar engelska i tal och skrift. Du som söker skall ha fyllt 18 år. Meriterande med truckkort. Drog och CDT-test kommer att utföras innan anställning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/heltid 100%/Karlskrona

Uppdraget sträcker sig under sommarmånaderna juni-augusti. Du kommer att vara anställd som bemanningskonsult på Lernia och uthyrd till Roxtec i Karlskrona.

Ansökan
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Skriv gärna vilka sorters arbetsuppgifter du har kunskap och erfarenhet inom eller är intresserad av.

Vid frågor om sommarjobb på Roxtec är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Sandberg, madeleine.sandberg@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 12 mars 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.