Hoppa till innehåll
Roxtec International AB logotyp

Roxtec International AB söker lagerarbetare!

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu har du chansen att bli en del av ett globalt företag i mycket stark tillväxt!
På Roxtec erbjuds du en ödmjuk kultur där det sätts stort värde på ditt välmående. Du får vara med och påverka och det finns goda utvecklingsmöjligheter om du är driven och vill framåt. Som konsult är du en självklar del av Roxtec. Var med och driv utvecklingen framåt i en världsledande koncern!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att arbeta på lagret och ingå i ett team som ansvarar för Roxtecs plock och pack av ordrar. I arbetet ingår plock av kundordrar, plock av material till leverantörer, pack av material till dotterbolag/distributörer enligt packinstruktioner, lagerläggning av material och inventering samt truckkörning. I arbetet ingår även att lasta bilar. Tjänsten är på heltid och förlagd till dagtid.

Roxtec strävar hela tiden efter utveckling och effektivisering av lagerverksamheten avseende produktivitet och kvalitet så du får gärna ha ett naturligt engagemang för dessa frågor.

Är du rätt person för jobbet?

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre. Vi söker en engagerad, driven och flexibel medarbetare som tar egna initiativ och gillar att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Kvalifikationer
  • Du är en driven och engagerad person med ett proaktivt arbetssätt. Du har förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt, är flexibel och tar egna initiativ. Du är dessutom självgående och besitter såväl god samarbetsförmåga som social kompetens.
  • Du är problemlösningsorienterad och beredd att ta ansvar och ägarskap för dina arbetsuppgifter. Du är van vid att jobba självständigt.
  • Du har gymnasieutbildning inom relevant område.
  • Du har truckbehörighet A1-4 B1-6 och körkort.
  • Du talar och skriver god engelska och svenska samt har god datorvana.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/heltid 100%/ Dagtid/Karlskrona
Du blir anställd på Lernia Bemanning AB med uppdrag på Roxtec i Karlskrona.

Information

Omgående start eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Godkända drog- och CDT-tester samt säkerhetsintervju krävs för tjänsten.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Joakim Jonasson på 0722052892 eller via joakim.jonasson@lernia.se Vi ser fram emot att höra från dig!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Roxtec International AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Roxtec är världsledande inom utveckling och tillverkning av modulbaserade tätningslösningar för kabel- och rörgenomföringar. Företagets flexibla system används inom allt från energibranschen till varvsindustrin för att skydda liv och tillgångar från riskfaktorer som brand, gas och vatten. Roxtec är en snabbväxande koncern med 29 dotterbolag som servar kunder på mer än 80 marknader världen över.
Snabbhet, enkelhet och flexibilitet är viktiga ledord på Roxtec och dessa bör kännas naturliga för dig som söker. Välkommen att läsa mer på www.roxtec.com