Hoppa till innehåll
Roxtec International AB logotyp

Operatör till Roxtec International AB

Ansök nu
Nu finns chansen att bli en del av ett globalt företag i stark tillväxt! Här får du möjlighet att arbeta med engagerade kollegor och för rätt person kan det här jobbet innebära stora utvecklingsmöjligheter i framtiden. Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med kvalitetskontroll, maskinövervakning och maskinomställningar. Mer specifikt innebär det att du kommer att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott och kontrollera tillflöden av material i maskinen. Tjänsten är på heltid med 2-skift inledningsvis.

Är du rätt person för jobbet?

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre. Vi söker en engagerad, driven och flexibel medarbetare som tar egna initiativ och gillar att arbeta lika bra självständigt som i grupp. Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av maskinarbete, arbete inom produktion, har teknisk kunskap och god generell förståelse för kvalitetskontroll, maskinövervakning och maskinomställningar.

Formell kompetens
  • relevant utbildning och erfarenhet
  • förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska
  • teknisk förståelse och ett stort teknikintresse
  • kan arbeta självständigt
  • har möjlighet att jobba skift/natt
  • B-körkort
  • Truckkort
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/heltid 100%/ 2-skift/Karlskrona
Du blir anställd på Lernia Bemanning AB med uppdrag på Roxtec i Karlskrona.

Information

Omgående start eller enligt överenskommelse, vi ser gärna att du kan jobba hela sommaren.
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Godkända drog - och CDT-tester samt härdplastundersökning krävs för tjänsten.
Välkommen med din ansökan idag! Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta: linda.nilsson@lernia.se eller emma.backstrom@lernia.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Roxtec är världsledande inom utveckling och tillverkning av modulbaserade tätningslösningar för kabel- och rörgenomföringar. Företagets flexibla system används inom allt från energibranschen till varvsindustrin för att skydda liv och tillgångar från riskfaktorer som brand, gas och vatten. Roxtec är en snabbväxande koncern som servar kunder på mer än 80 marknader. Läs mer på www.roxtec.com.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare