Hoppa till innehåll
Orkla logotyp

Säljare vikariat till Orkla Confectionery & Snacks, placering Blekinge

Ansök nu
Job description:

Vi söker nu en säljare till Region Syd med ansvar för distrikt Blekinge. Vårt team i Region Syd består av elva säljare och en Regional försäljningschef. Vår ambition inom Orkla Confectionery & Snacks är att bli Sveriges bästa säljkår inom dagligvaruhandeln och nu söker vi dig som vill vara med på denna resa!

Vi erbjuder

Du kommer till ett marknadsledande företag med fantastiska varumärken. Vår kultur präglas av ett högt engagemang och en personlig stämning. Modig, pålitlig och inspirerande är våra värdeord och hjälper oss att skapa en öppen, energifylld och professionell stämning. Vi har en stark marknadsföring och attraktiva kampanjer. Som säljare får du möjlighet att utvecklas i ett framgångsrikt företag och inom en av Nordens största livsmedelskoncerner.

Ansvarsområden

Som säljare ansvarar du för att bearbeta distriktets butiker och utveckla långsiktiga och affärsmässiga relationer. Du säkerställer effekten av våra kampanjer genom införsäljning och kvalitativ exponering utanför ordinarie hylla. I ditt dagliga arbete arbetar du mot tydliga mål och en strävan att:
 • Maximera Orkla C&S värde och volymtillväxt på distriktet
 • Säkerställa distribution enligt plan och centrala kedjeavtal
 • Bygga professionella och affärsmässiga relationer med inköpsansvariga
 • Optimera butikernas försäljning och lönsamhet med hjälp av analyser av butiksdata
 • Sälja in och skylta upp aktuella kampanjer
 • Genomföra kategoriprojekt och ombyggnationer i butik
 • Presentera nyheter och säkerställa distribution

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som brinner för försäljning och har erfarenhet från dagligvaruhandeln eller motsvarande. Troligtvis jobbar du inom en liknande roll idag men du kan även ha en bakgrund som inköpare eller butikschef. Du har god vana av att arbeta mot budget med lönsamhetsfokus samt har god kunskap i MS Office och säljstödsystem. Det är viktigt att du har IT-vana och tycker om att arbeta med digitala säljverktyg, tolkning av försäljningsstatistik och kategoriinsikter. Det är meriterande om du har en utbildning inom försäljning/marknadsföring.

Eftersom en stor del av ditt arbete kommer att innefatta mestadels resor inom Blekinge och en del av östra skåne ser vi gärna att du bor i Blekinge. Övernattning förekommer vid resor i tjänsten och vid obligatoriska säljkonferenser. Körkort krävs.

Tjänsten är ett föräldrarvikariat på heltid med start 1 dec 2023 tom 31 dec 2024


Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas och trivas i rollen som säljare hos oss. Du behöver vara/ha:
 • Resultatorienterad och ha viljan att vinna
 • God samarbetsförmåga
 • Strukturerad
 • Analytisk
 • Flexibel och positiv till förändringar
Ansökan

Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. För ytterliggare innformation om tjänsten är du välkommen att kontakta Kent Johansson, Regional försäljningschef, tel. 070-6470267. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökan via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Orkla Confectionery & Snacks is Sweden's leading biscuit and snack supplier. We have four facilities; the bakery in Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Koncernen har drygt 18 000 anställda och omsätter cirka 43 miljarder NOK. Orkla Confectionery & Snacks Sverige gör livets små stunder större, med älskade och starka varumärken inom kex, snacks och konfektyr såsom OLW, Cheez Doodles, Göteborgs Kex, Ballerina, Singoalla, Smash och BUBS. Huvudkontoret ligger i Solna och företagets produktionsanläggningar finns i Filipstad , Nöbbelöv och Jönköping. Bolaget, med cirka 350 medarbetare, omsätter ca 2,2 miljarder kronor årligen.

Liknande jobb