Hoppa till innehåll

Erfarna maskinoperatörer till NKT sökes!

Söker du en möjlighet att arbeta i en roll som erbjuder omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter och samtidigt ingå i ett arbetslag med engagerade och kunniga kollegor? Har du flerårig erfarenhet av industriarbete? Är du en driven person med stort intresse för produktion och besitter en god förmåga att arbeta i team så kan det här vara rätt jobb för dig!

Om företaget
NKT bedriver konstruktion, utveckling och tillverkning av kraftkabellösningar för högspänning som möjliggör överföring av förnybar energi. Här kommer du att ingå i en organisation baserad på mångfald i ett internationellt erkänt tekniskt centrum som leder en av de mest avancerade provhallarna för högspänning, det senaste inom kabeltillverkning och NKT Victoria - det mest hållbara kabelläggningsfartyget inom offshoreindustrin.

NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ elkabelteknik och tar en central roll när världen går mot grön energi. NKT designar, tillverkar och installerar låg-, medel- och högspänningslösningar som möjliggör hållbar energiöverföring. Sedan 1891 har NKT förnyat kraftkabelteknologin som byggde infrastrukturen för de första glödlamporna till den för de megawatt som skapas av förnybar energi idag. NKT har sitt huvudkontor i Danmark och sysselsätter 3900 personer. NKT är noterat på Nasdaq Köpenhamn och omsatte 1,8 miljarder EUR 2021. NKT - We connect a greener world.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som skiftgående operatör innehåller huvudsakligen följande arbetsuppgifter:
* Förberedelse och ställ av maskinlinje
* Kontroll av drift
* Manövrering av lastbärare
* Kvalitetsarbete
* Materialhantering
* Samverkan med övriga skift och supportavdelningar så som produktionsteknik, kvalitet och projektavdelningar

Din profil
Minst 3 års erfarenhet av industriarbete i produktion är ett krav för denna roll. Lägst AM-körkort är ett krav. För att trivas i rollen är du lösningsorienterad, engagerad, noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du värderar att leverera bästa möjliga resultat i en produktion som främjar säkerhet och kvalitet. Du är samarbetsvillig men trivs även med att arbeta självständigt. Det är vidare av vikt att du har en positiv inställning till ditt arbete och bidrar med engagemang till arbetsgruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Utöver dina personliga egenskaper är följande meriterande:
* Kravutbildningar som truckkort, travers, fallskydd och heta arbeten
* God datorvana
* 5-skift gäller i fabriken och arbetstiderna roterar mellan dag, kväll, natt och helg.

Om anställningen
NKT har i denna rekryteringsprocess valt att samarbeta med Adecco men du erbjuds en direktanställning hos NKT. Din anställning inleds med sex månaders visstidsanställning med goda möjligheter till förlängning.

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ellen Nilsson via ellen.nilsson@adecco.se

Om du har frågor angående registrering, vänligen kontakta Adecco Career Center: accsverige@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
NKT, maskinoperatör, Karlskrona, truckkort, travers

NKT logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
23 dec. 2023 (21 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Östersund
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Karlskrona
Industri & Anläggning
Företagslogga
Karlskrona
Industri & Anläggning
Företagslogga
Olofström
Industri & Anläggning
Företagslogga