Nu söker vi en däckmontör till DäckExperten i Karlskrona

Nu söker vi en däckmontör till DäckExperten i Karlskrona

Arbetsuppgifter

Som däckmontör arbetar du med kundernas däck och fälgar.
Arbetsuppgifterna innebär hjulskifte, hjultvätt, lagning av däck samt framplockning och retur till däckhotell.

Formell kompetens

B-körkort

God svenska i tal & skrift

Din bakgrund

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter som gör att du kan vara rätt person för jobbet.
Meriterande om du har erfarenhet som däckmontör.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som trivs att arbeta i team och som är mån om att göra ett noggrant jobb. Som person behöver du vara uthållig och i god fysisk form då arbetet är stressigt, tungt och monotont. Vi ser gärna att du är driven och trivs med att ta egna initiativ. Att ge god service är för dig en självklarhet då du kommer att ha daglig kundkontakt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Karlskrona
Dagtid

Tillträdesdag

Omgående

Information
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta malin.magnusson@lernia.se.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 feb 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DäckExperten utför alla typer av däckarbeten på fordon så som personbilar, lastbilar samt till entreprenadfordon. Vi reparerar och byter också mindre hjul typ skottkärra, båttrailer mm.

Med över 25-års erfarenhet och med de bästa maskinerna som marknaden erbjuder är vi ert självklara val. Vi är ett familjeägt företag med fokus på bra priser, rätt produkter och en hög servicenivå.
Våra kunder är allt från privatpersoner till åkerier, biluthyrningsfirmor, bilhandlare, företag, kommun och bilverkstäder.