Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Konsultchef till Karlskrona

Ansök nu
Drivs du av att göra affärer, älskar mötet med människor och samtidigt arbeta med personalfrågor? Vill du vara med och göra skillnad för människor och företag? Då finns chansen nu för dig med ledarerfarenhet att ta klivet in i en konsultchefsroll och ansluta dig till vårt härliga team i Karlskrona!

Om tjänsten

Som konsultchef hos oss kommer du, tillsammans med ditt team, utveckla och bygga långsiktiga relationer med våra kunder och bemanningskonsulter. Dina arbetsuppgifter kommer innebära försäljning, rekrytering och personalansvar för våra konsulter. Bemanningsplanering och administration utgör också en stor del av din vardag.

I rollen har du daglig kontakt med både kunder och medarbetare via telefon, mejl och fysiska möten. Du säkerställer kundens behov av kompetens och sköter hela processen från kundbesök, till rekrytering av nya talanger samt att utveckla samarbetet och dina medarbetare. Du ser hela tiden till att ha ett öra mot marken för att fånga upp nya behov som kunden kan ha och jobbar proaktivt med att hitta rätt talanger till nästa uppdrag.

För att kunna serva dina kunder med bästa tänkbara kandidaterna krävs det ett gediget samarbete med olika verksamheter och organisationer, där en god kommunikativ förmåga är en förutsättning. Vidare är detta ett fritt arbete med mycket eget ansvar och du bör vara trygg i att ta ansvar från första dagen. Du driver dig själv och tar ditt jobb och karriärsutveckling på stort allvar. Dock med glimten i ögat eftersom du, precis som vi, tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet!

Din bakgrund
  • Vi söker dig som har erfarenhet av rekrytering av roller inom industri och logistik, både yrkesanställda och tjänstemän. Om du har tidigare erfarenhet av att jobba som konsultchef eller rekryterare, är detta meriterande.
  • Det är meriterande om du har en akademisk examen inom personal, ekonomi, försäljning eller motsvarande, men inget krav för tjänsten.
  • Vi jobbar i en nationell koncern och möter många människor med olika bakgrund, därför krävs det att du har goda kunskaper i både svenska som engelska i såväl tal som skrift
  • Du har säljvana och det är meriterande om du har ett brett kontaktnät i Karlskrona med omnejd.
  • B-körkort är ett krav
Personliga egenskaper

För att trivas med jobbet som konsultchef hos oss måste du ha tävlingsinstinkt, entreprenörskap och vara resultatorienterad. Jobbet ställer krav på laganda och som person är du förtroendeingivande och prestigelös. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktigt. Du är en engagerad och lyhörd person. Du är lösningsorienterad och gillar att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik. Du har god administrativ förmåga och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Information

Anställningsform: Tillsvidareanställning med en inledande provanställning

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Karlskrona

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Tillträdesdag: 1/9 eller tidigare

Kontaktuppgifter och ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Mikael Gustavsson via e-post: mikael.gustavsson@lernia.se

Sista ansökningsdatum
2023-06-11

Varmt välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning/stöd och matchning, vi finns på ett 90-tal orter i Sverige. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Besök gärna www.lernia.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år.

Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare