Hoppa till innehåll

Servicetekniker till vårt portavdelning till KONE

Vill du arbeta i ett internationellt företag som är marknadsledande i sin bransch? Har du ett stort tekniskt intresse, vill arbeta i spännade arbetamiljöner och känner att det är dags för någonting nytt? Då är tjänsten som Servicetekniker till vår portavdelning på KONE någonting för dig!

OM TJÄNSTEN
KONE utvecklas ständigt tack vare vår personal vilket gör att vi ligger i framkant med innovativ teknik i branchen. För oss är det viktigt att våra medarbetare utvecklas för att bygga framtidens företag. Därför söker vi dig som är teknik -och elintresserad och som vill arbeta med att utföra service, felsökning och reparationer på våra portar i Karlskrona området.

Du kommer få möjligheten att arbeta självständigt med mycket frihet under ansvar. Du kommer att ha ett helhetsansvar för underhållet inom ditt område samtidigt som du tillhör ett team med engagerade kollegor. Att bygga och behålla goda kundrelationer kommer vara en viktigt del av din roll då du är kudens första kontakt och expert inom området.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • En avslutad gymnasieutbildning, gärna med el och/eller -elektronikinriktning
  • God verktygsvana
  • Grundläggande elkunskaper
  • Något års erfarenhet av service och underhåll
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal- och skrift, samt god förståelse för engelska i tal- och skrift.
  • Körkort B
Självklart kommer vi se till att du får den utbildning som behövs för att lyckas i rollen.

OM DIG
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull och har ett intresse för teknik. Du vill utvecklas och lära dig nya områden inom teknik. Du kan arbeta lika bra självständigt som tillsammans med andra, är initiativtagande och har en förmåga att se lösningar bakom tekniska problem.

ÖVRIG INFORMATION
Du kommer ha tillgång till servicebil och utgår från din bostad. Arbetstiderna är förlagda mellan 07-16. Bredskap kan komma att ingå i tjänsten. Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse.

SÅ ANSÖKER DU
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Moa Lardner, rekryteringsspecialist, via Moa.lardner@kone.com eller rekryterande chef Kristofer Andersson, via kristofer.andersson@kone.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. KONE har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt övriga förmåner samlade i en förmånsportal.

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2019 omsatte KONE 10 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 60 000medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki iFinland. Läs mer på www.kone.se.

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.
KONE AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 jan. 2024 (46 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Moa Lardner
Email

Om arbetsgivaren

Visste du att KONE förflyttar över en miljard människor varje dag? År 2018 var vår årliga nettoomsättning 9,1 miljarder euro. Vi har 57 000 engagerade medarbetare i 60 länder över hela världen, som förenas i en gemensam vision. Som global ledare inom hiss- och rulltrappsbranschen har vi som målsättning att förbättra flödet av människor i storstadsmiljöer.
http://www.kone.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb