Hoppa till innehåll
Kamstrup AB logotyp

Vi förstärker oss med ytterligare en innesäljare

På Kamstrup AB så befinner vi oss i en stark tillväxtfas där vi nu söker en ny kollega som förstärkning till vårt team inom innesälj.

Arbetsuppgifterna och rollen sominnesäljare är dynamisk och du har goda möjligheter till framtida personlig utveckling. Teamet har stor erfarenhet och rollen kräver dagligt samarbete och interaktion med både kunder och övriga funktioner inom företaget. Söker du nya utmaningar? Då skall du definitivt läsa mer om tjänsten nedan.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som Internal Sales Coordinator (Innesäljare) innebär att du tillsammans med utesäljare bär ansvar och håller kontakt med våra kunder inom våra tre affärsområden El, Vatten och Värme/Kyla. Tillsammans med dina kollegor i innesälj arbetar du reaktivt med order- och avtalsadministration och proaktivt med försäljning och kundaktiviteter inom ditt distrikt. Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor med att planera, koordinera och genomföra kundmöten, framställa affärsförslag, förhandla och slutföra affärer. Din främsta utmaning består i att fördjupa och bredda kundunderlaget med hjälp av marknadens starkaste varumärke inom energi- och vattenmätarlösningar och tillhörande tjänster. Stort fokus på arbetet ligger i att administrera order, priser, följa upp affärsmöjligheter och delta i aktiviteter tillsammans med utesäljarna i ditt distrikt.

Du kommer arbeta med försäljning av mätare, mjukvaror, kommunikation, analyssystem samt tekniska lösningar runt dessa. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Karlskrona. Det ingår ca 5-7 övernattningar per år i tjänsten.

Du tillhör och arbetar tillsammans med ett distriktsteam och ett innersäljarteam och du rapporterar till Head of Sales. Mer om Kamstrup läser du på vår hemsida.

KOMPETENS OCH ERFARENHETSKRAV

För att trivas i denna roll är du administrativt stark och har alltid kunden och dennes behov i fokus. Du har erfarenhet av att jobba i team och du är kvalitets- och lösningsorienterad. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande roller.

Vi förväntar oss att du har lätt att kommunicera på alla nivåer i kundens organisation och anpassa kommunikation och budskap efter detta, såväl muntligen som skriftligen.

För att lyckas i rollen bör du även ha en teknisk förståelse och gärna någon form av eftergymnasial utbildning inom teknik, kundservice och/eller lösningsorienterad försäljning. Du behöver behärska Svenska flytande i tal och skrift och pga. att vårt koncernspråk är Engelska så behöver även hantera detta obehindrat i tal och skrift.

PERSONLIGHET

Vi söker dig som är driven, flexibel med god förmåga att kommunicera och vana att arbeta med långa affärsprocesser. Vidare är du en engagerad och tillgänglig kollega som har lätt för att motivera och få med dig andra. Arbetet är till huvuddel självständigt och vi ställer höga krav på att du är självgående, strukturerad och initiativtagande. Du är affärsorienterad har en god förmåga att se saker ur sitt helhetsperspektiv. Viljan att skapa kontakter och att du stimuleras av att ha kundkontakt varje dag ser vi som en självklarhet.

ATT JOBBA OCH UTVECKLAS INOM Kamstrup

Kamstrup erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete med stort ansvar och utvecklingsmöjligheter. Koncernen är internationell vilket innebär många internationella kontakter. Kamstrup medarbetare, deras kompetens och personliga engagemang är företagets mest värdefulla resurs. För att säkra kompetent och motiverad personal lägger Kamstrupkoncernen stor vikt vid utbildning av sina medarbetare. Detta genomförs bl.a. i egen regi.

INFORMATION OCH KONTAKT

Om du har några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:

Team Lead Internal Sales -
Jannice Holmlund | e-post: jaho@kamstrup.com

Head of Sales -
Jesper Hess | e-post: jehs@kamstrup.comANSÖKAN


Du är välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med ett löpande urval och önskar därför ha din ansökan snarast möjligt, dock senast 31 mars 2023. Inkommande ansökningar hanteras löpande.

Alla ansökningar hanteras strikt konfidentiellt.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Kamstrup anser att ingen ska behöva oroa sig för åtkomsten till rent vatten eller möjligheterna till en hållbar energiframtid. Våra smarta mätningslösningar gör det möjligt för bolag och samhällen att minska vattenförlusten och öka energieffektiviteten. Vi tillhandahåller kunskap för att de ska kunna agera och data för att bättre rikta sina insatser.

Vi är ständigt på jakt efter nya och bättre sätt att göra saker på och därför ligger vi också i framkant när det gäller teknologisk utveckling av intelligenta el-, vatten-, värme- och kylningslösningar. Med över 70 års erfarenhet gör vi det möjligt för våra kunder att fatta noggrannare och smartare företagsbeslut och inspirerar samhällena som kunderna förser genom att tillhandahålla intelligenta analysverktyg och data. Vi är fast beslutna att fortsätta leda vägen mot en mer ansvarsfull och hållbar energi- och vattenförsörjning som kan uppfylla den växande efterfrågan i världen. Detta är orsaken till varför vi dagligen utmanar oss själva för att upptäcka, designa och leverera de mest innovativa mätningslösningarna för att säkerställa rent vatten och ren energi till människor runt om i världen.

Genom att sätta våra kunder i centrum för allt vi gör, samt lyssna på deras behov och försöka förutse deras utmaningar, kan vi skapa innovativa produktsortiment av hårdvara, programvara och tjänster inklusive förbrukningsmätare, kommunikationsinfrastruktur, hanteringssystem för mätdata, applikationer med smarta elnät, hostade lösningar och verktyg för dataanalys.

Liknande jobb