Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Logistikingenjör

Ansök nu
Vill bli en del av ett väletablerat bolag som ständigt strävar efter att ligga i framkant för vad som är tekniskt möjligt? Nu söker vi dig som är driven, har ett öga för detaljer och trivs i en samarbetsorienterad miljö, som vill växa och utvecklas i din logistikkarriär. Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten:
Friday söker nu för vår kunds räkning en Junior logistikingenjör med placering i Karlskrona. Du kommer att tillhöra teamet som jobbar inom tvärteknik på Saab Kockums. ILS Surface Ships är dedikerade till att säkerställa att alla system och komponenter på fartygen fungerar optimalt. De ser till att det finns tillgängliga reservdelar, verktyg och dokumentation samt att besättningen har rätt utbildning. Som en del av deras team i får du möjligheten att vara en viktig del av denna spännande verksamhet.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Affärsområdet Kockums är världsledande inom sitt segment när det gäller utveckling, produktion och underhåll av ubåtar, ytfartyg och marina system. Produktportföljen innehåller ubåtar med Air-Independent Propulsion (AIP) -system, ytfartyg som innehåller den mest avancerade stealth-tekniken samt minsvepning och snabba patrull- och lotsbåtar. Kockums levererar även delsystem och komponenter för integration i marina lösningar med kunder över hela världen.

Arbetsuppgifter:
I rollen kommer du ansvara för genomförandet av viktiga driftsäkerhets-, underhålls- och livscykelkostnadsanalyser, skapa underhållsplaner och dimensionera reservmaterial. Du kommer vara en viktig del av fartygets konstruktions- och byggnadsfas samt stödja deras kunder genom analysarbete när fartygen behöver modifieras. Genom att samarbeta nära med systemutvecklare och konstruktörer får du möjlighet att utveckla din förståelse för fartygets tekniska funktioner och användning. Som en del av ditt arbete kommer du även ha kontakt med kunder, användare och leverantörer, vilket kräver sociala färdigheter och en god anpassningsförmåga.

Vi söker dig som:
  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik, logistik, industriell ekonomi eller motsvarande
  • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet
  • Har goda kunskaper i Office paketet, främst i Excel
  • Har ett stort tekniskt intresse
Det anses vara meriterande om du har militärbakgrund eller utförd värnplikt. Det kommer läggas stor vikt vid personlig lämplighet. För att passa in i rollen ser vi att du är en noggrann och strukturerad person med en stark analytisk förmåga. Som en lagspelare är social kompetens och erfarenhet av att arbeta i projekt viktigt. Du har förmågan att se både helheten och fördjupa dig i detaljer när det behövs. Om du trivs med utmaningar och vill vara en del av ett team där ditt arbete har verklig påverkan, så är detta rätt tillfälle att ta steget in i logistikvärlden som junior logistikingenjör.

Om anställningen:
Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du efter 6-12 månader blir tillsvidareanställd hos vår kund.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse/snarast
  • Placering: Karlskrona
  • Rekryteringsansvarig: Sanja Velimirovic
  • Lön: Marknadsmässig månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 okt. 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare