Hoppa till innehåll

Förrådspersonal inom avrop

Vi söker nu förrådspersonal med inriktning mot avrop/inköp på Försörjningsavdelningen i Karlskrona och hoppas att du vill söka till oss och bli vår nya kollega. Hos oss får du ett varierande och spännande arbete i inspirerande miljöer med möjlighet till friskvård på arbetstid.

Om enheten
Försörjningsavdelningen tillhör Logistikenheten som planerar, bereder, genomför och följer upp all materielförsörjning och teknisk tjänst för samtliga förband inom Garnisonen. Försörjningsavdelningen består av 3 sektioner, Service, Insatsorganisation och Gods/Transport vars syfte är att bidra till en starkare och mer redundant försvarsmakt genom en välfungerande fredslogistik och förbandsnära förrådshållning och förnödenhetsförsörjning för beredskapshöjningar och krig. Avdelningen består idag av ca 60 personer med blandade åldrar, kompetenser och bakgrund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Övergripande innebär tjänsten att arbeta med avrop/inköp. Du kommer att hantera inköp efter LOU (Lag om Offentlig Upphandling) och enligt fullmakt upphandlade avtal utifrån verksamhetens behov avseende förnödenheter och tjänster. Tjänsten innebär mycket kund och leverantörskontrakt.

Det mesta av vår vardag handlar om att se till att vår kärnverksamhet, förnödenhetsförsörjning, fungerar och för det använder vi oss av systemstöd i SAP miljö. Detta medför att god datakunskap inte bara är en fördel utan ett krav hos oss.

Krav
Kvalifikationer
  • Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt
  • Goda datorkunskaper
  • Körkortsbehörighet *B
  • Tidigare erfarenheter inom förrådshållning och/eller logistik
Personliga egenskaper
Du behöver ha god samarbetsförmåga, god social förmåga med hög servicekänsla, vara flexibel, lösningsinriktad, noggrann samt kunna arbeta i grupp och självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av avrop/inköp och fakturahantering eller motsvarande arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i Försvarsmaktens materielprocesser
  • Goda kunskaper i Försvarsmaktens redovisningssystem SAP/PRIO
  • Tidigare arbetat som GSS (gruppbefäl, soldat, sjöman)
För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning.
Sysselsättningsgrad: heltid.
Arbetsort: Karlskrona.
Befattningen är civil.
Tillträde enligt överenskommelse

Upplysningar om befattningen
Kontakta Magnus Jonsson eller Camilla Holgersson.

Information om rekryteringsprocessen
Kontakta Lena Krusberg.

Fackliga företrädare
Officersförbundet: Johnas Mård
Försvarsförbundet: Jan Wasberg
SACO: Birgitta Strauss
SEKO: Andreas Emilsson

Samtliga kontaktpersoner nås via växeln: 0455-85 000.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2022-12-11. Din ansökan ska innehålla CV och ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Försvarsmakten logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Område
Typ av anställning
http://www.forsvarsmakten.se/sv/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Karlskrona
Offentlig Förvaltning
Företagslogga
Enköping
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Karlskrona
Transport & Logistik
Företagslogga
Karlskrona
HR & Personal
Företagslogga